Női kézilabda: Mátéfi Eszter visszatért Békéscsabára

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2021.02.21. 11:10
null
Mátéfi Eszter korábban edzőként dolgozott Békéscsabán (Fotó: Tumbász Hédi, archív)
Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 2022. június 30-ig szóló szerződést kötött Mátéfi Eszterrel, ennek értelmében a korábbi edző szakmai igazgatóként tér vissza a lila-fehér klubhoz.

Mátéfi Eszter 2007 júliusa és 2010 novembere között volt a békéscsabai csapat vezetőedzője és irányításával két bajnoki negyedik helyet, valamint Magyar Kupa-bronzérmet szerzett az együttes.

Mátéfi edzői pályafutása során szövetségi kapitányként vezette az ifjúsági, a junior és a felnőtt női válogatottat is, emellett ült a Dunaújváros és a Kisvárda kispadján. Utóbbi helyen a szakmai igazgatói posztot is betöltötte, mint ahogyan a Dunaújvárosi Akadémián is, ahonnan 2020 áprilisában távozott.

A klub tájékoztatása szerint az elmúlt évek legeredményesebb békéscsabai edzője az újonnan létrehozott szakmai igazgatói posztot fogja betölteni a klubnál, átfogó feladatköréhez tartozik többek között a klub teljes szakmai munkájának a felügyelete, a szakmai koncepció kidolgozása, a játékoskeretek kialakítása, valamint a korosztályos csapatok munkájának a segítése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik