Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere
B. D. K. 2021.05.04 17:02 Frissítve: 2021.05.04 17:23

Női kézilabda: a jövőben nem lesz kőbe vésve a légiósok száma az FTC-nél

Mint ismert, változás történt az FTC kézilabda-szakosztályánál, az eddigi ügyvezető igazgató, Bognár László helyét Görög Zsolt vette át, aki a Fradi TV aktuális adásában bemutatkozott. Interjújában szó esett többek között stratégiáról, igazolásokról és célkitűzésekről is – számolt be a fradi.hu.

Görög Zsolt most is magasra teszi a lécet (Fotó: fradi.hu)

 

„Jó kiindulási alapnak gondolom, hogy az FTC elnökségével és a szakosztály elnökével is hasonlóan gondolkodunk, ami a működésünket és az üzleti modellünket illeti – mondta Görög Zsolt. – Az a közeg, ami fogadott, minden várakozásomat felülmúlta.”

Hangsúlyozta: észszerű gazdálkodást szeretne.

„Ebben a járványügyi helyzetben fokozottan kell figyelnünk arra, hogy biztonságosan és stabilan működjünk. Szeretnénk további támogatókat és olyan szponzorokat bevonni, akikkel az egész szakosztály sikeresebb lehet a jövőben” – jelentette ki. Hozzátette: a jelenlegi szponzorokkal még szorosabb együttműködést tervez kialakítani.

„Az idegenlégiósok létszámának kérdése nagyon fontos és kardinális ügy a szakosztályon belül és a szurkolók körében is – jegyezte meg. – Ezzel a kérdéssel úgy nem foglalkoznék, hogy egy konkrét számot meghatároznék, hány külföldi játékosunk lesz a jövőben. Annyit elmondhatok, hogy ez nincs kőbe vésve. A jövőben is a saját nevelésű vagy Fradi-kötődésű játékosokra szeretnénk építeni, de a céljaink és az elvárásaink ezt felülírhatják. Az FTC kézilabda-akadémiáján és az utánpótláscsapatainknál végzett szakmai munka minőségét jól jellemzi az, hogy minden korosztályban található női és férfi vonalon is három-négy válogatott játékos. Nagyon fontos, hogy minél több játékost be tudjunk építeni a felnőttcsapatainkba, férfi és női vonalon egyaránt. Ez nemcsak a Ferencváros érdeke, hanem a magyar válogatottaknak az érdeke is, mondhatni nemzeti érdek. Felelős vezetőként, amikor majd a teljes gazdálkodásunkat és működésünket áttekintettem, utána meg fogjuk fogalmazni a konkrét céljainkat egy és hároméves viszonylatban. Természetesen a megálmodott és elérendő célunk a final four lenne a női vonalon és a nemzetközi kupaszereplés a férfiaknál. Vezetőként korábban is mindig magasra tettem a lécet, és annyit elárulhatok, hogy ez most sem lesz máshogy, sőt…”

Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere
2021.05.13 19:22:43

Kézilabda T. D.

Jó kezdés után nagyon visszaestek a bakonyiak • Ha nincs Corrales, nagyobb a különbség.

2021.05.09 16:32:28

Kézilabda H. D., N. T.

A francia együttes története első európai kupadöntőjét szinte végig vezetve nyerte meg.

2021.05.07 19:11:10

Kézilabda NAGY PÉTER

A balkezes átlövő a norvégiai lazac ízéről, Luc Abalo ruháiról és a családi NBA-mániáról is mesélt.

2021.05.07 23:47:04

Kézilabda BOBORY BALÁZS

NS-VÉLEMÉNY. Oda a verhetetlenségi mítosz is.

2021.05.05 15:24:52

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A két csapat összevetésében már jobban áll a Ferencváros, de még 5-5 meccse van mindkét csapatnak.