Női kézi BL: a Buducsnoszt-edző koronavírusos, nem ő irányít a Győr ellen

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.01.27. 15:21
Pozitív lett a legutóbbi koronavírustesztje Bojana Popovicsnak, a Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapat vezetődzőjének – számolt be róla a klub a hivatalos honlapján. A pénteki, Győri Audi ETO elleni Bajnokok Ligája-találkozón így Milena Raicsevics (született Knezsevics) és Szuzana Lazovics vezeti a montenegrói együttest.

A játékosként hatszoros BL-győztes Popovics novemberben lett a Buducsnoszt vezetőedzője Dragan Adzsics lemondását követően. A montenegrói együttes pénteken 19 órától látja vendégül a címvédő Győrt a Bajnokok Ligája B-csoportjában.

A podgoricai együttes tájékoztatása szerint csütörtökön minden csapattagot újra letesztelnek.

Pénteken az ETO ellen így Milena Raicsevics – aki 2014-ben Milena Knezsevics néven egy BL-meccsen lefejelte Görbicz Anitát –, valamint Szuzana Lazovics irányítja a Buducsnosztot.novemberben lett a Buducsnoszt vezetőedzője Dragan Adzsics lemondását követően. A montenegrói együttes pénteken 19 órától látja vendégül a címvédő Győrt a Bajnokok Ligája B-csoportjában.

A podgoricai együttes tájékoztatása szerint csütörtökön minden csapattagot újra letesztelnek.

Pénteken az ETO ellen így Milena Raicsevics – aki 2014-ben Milena Knezsevics néven egy BL-meccsen lefejelte Görbicz Anitát –, valamint Szuzana Lazovics irányítja a Buducsnosztot.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
JANUÁR 29., PÉNTEK
A 6. FORDULÓBÓL ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS
B-CSOPORT
19.00:
Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)–Győri Audi ETO KC (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik