Női kéz NB I: Karacs Jázmint szerződtette a Békéscsaba

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.04.16. 09:18
null
Karacs Jázmin nyártól Békéscsabán folytatja (Fotó: Békéscsabai Előre NKSE)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Békéscsaba bejelentette, hogy szerződteti a 24 éves Karacs Jázmint. A nádudvari születésű balszélső nyáron csatlakozik a klubhoz.

„Jázmin szülővárosában, Nádudvaron sajátította el a sportág alapjait, és egészen 2011-ig szolgálta a Hajdú-Bihar megyei csapatot. Ezt követően került Debrecenbe, ahol végigjárta a klub utánpótlás-együtteseit, 2016-ban pedig Kisvárdára szerződött, ahol két esztendeig kézilabdázott, csakúgy, ahogy következő állomáshelyén, Kecskeméten. Jelenleg az NB1/B Keleti csoportjában szereplő Hajdúnánást erősíti, mellette pedig testnevelő-edzői szakon végzi tanulmányait a Nyíregyházi Egyetemen” – áll a klub közleményében.

„Érdeklődés szintjén már az előző szezon végén is felmerült a nevem Békéscsabán, de akkor még a tanulmányaim miatt Hajdúnánás mellett döntöttem, ahol tanárként jelenleg is a szakmai gyakorlatomat töltöm. Viszont ebben az idényben újabb megkeresés érkezett a klub részéről, és mivel nagyon régóta remek kapcsolatot ápolok mind a jelenlegi vezetőedzővel, Vida Gergővel, mind pedig utódjával, Papp Bálinttal, a velük való közös beszélgetések is megerősítettek abban, hogy igent mondjak” – mondta átigazolásáról Karacs Jázmin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik