Kézi: Iváncsik Tamás mégis hosszabbított a Veszprémmel, de...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.17. 09:26
null
Iváncsik Tamás mégis hosszabbított a Veszprémmel
Iváncsik Tamás szerződést hosszabbított az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatával, de a következő szezont kölcsönben Balatonfüreden tölti – ezt a játékos jelentette be a Facebook-oldalán. A jobbszélső abban a reményben mondta vissza külföldi ajánlatait, hogy egy budapesti élklubban folytathatja a pályafutását, ám miután ez nem valósult meg, elfogadta a Veszprém ajánlatát.  

„Sziasztok! Számtalan valótlan találgatás látott napvilágot velem kapcsolatban.Egészen nyár közepéig biztos volt, hogy egy átalakult, jelentős gazdasági és szakmai háttérrel rendelkező, lényegében új budapesti élklubban fogom folytatni a pályafutásomat, több veszprémi játékossal együtt... A meggyőző és nem utolsósorban hosszú távú hazai szerződés miatt, menedzsereimmel (Andrej Golic, Nikola Eklemovics) egyeztetve júniusban visszaléptünk a már meglévő franciaországi, illetve németországi ajánlataimtól. A régi-új fővárosi klub azonban váratlanul, rajtunk kívülálló okok miatt mégsem indulhatott el idén... Elfogadtuk a Veszprém ajánlatát, így 2014. július 1-től további 1+1 éves szerződést kötöttünk az MKB-MVM Veszprém Zrt.-vel és 1 évig kölcsönben a balatonfüredi csapatot fogom erősíteni. Köszönöm Nektek a türelmet!" – írta Facebook-oldalán Iváncsik Tamás.

Mint ismert, márciusban szintén a játékos jelentette be, hogy tíz év után elhagyja a magyar bajnokot, amely később átigazolta a posztjára a szlovén Gasper Margucot, míg Gulyás Péterrel hosszabbított.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik