nemzetisport.hu 2014.07.17 09:26 Frissítve: 2015.03.31 01:50

Kézi: Iváncsik Tamás mégis hosszabbított a Veszprémmel, de...

Iváncsik Tamás szerződést hosszabbított az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatával, de a következő szezont kölcsönben Balatonfüreden tölti – ezt a játékos jelentette be a Facebook-oldalán. A jobbszélső abban a reményben mondta vissza külföldi ajánlatait, hogy egy budapesti élklubban folytathatja a pályafutását, ám miután ez nem valósult meg, elfogadta a Veszprém ajánlatát.  

 

Iváncsik Tamás mégis hosszabbított a Veszprémmel

„Sziasztok! Számtalan valótlan találgatás látott napvilágot velem kapcsolatban.Egészen nyár közepéig biztos volt, hogy egy átalakult, jelentős gazdasági és szakmai háttérrel rendelkező, lényegében új budapesti élklubban fogom folytatni a pályafutásomat, több veszprémi játékossal együtt... A meggyőző és nem utolsósorban hosszú távú hazai szerződés miatt, menedzsereimmel (Andrej Golic, Nikola Eklemovics) egyeztetve júniusban visszaléptünk a már meglévő franciaországi, illetve németországi ajánlataimtól. A régi-új fővárosi klub azonban váratlanul, rajtunk kívülálló okok miatt mégsem indulhatott el idén... Elfogadtuk a Veszprém ajánlatát, így 2014. július 1-től további 1+1 éves szerződést kötöttünk az MKB-MVM Veszprém Zrt.-vel és 1 évig kölcsönben a balatonfüredi csapatot fogom erősíteni. Köszönöm Nektek a türelmet!" – írta Facebook-oldalán Iváncsik Tamás.

Mint ismert, márciusban szintén a játékos jelentette be, hogy tíz év után elhagyja a magyar bajnokot, amely később átigazolta a posztjára a szlovén Gasper Margucot, míg Gulyás Péterrel hosszabbított.

2021.11.26 19:11:51

Kézilabda PAPP BÁLINT (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Az olimpiai bajnok nagy előnyt szerzett az első félidőben a felkészülési meccsen, de a második játékrészben feljavult a magyar csapat.

2021.11.25 20:34:08

Kézilabda NAGY PÉTER, PAPP BÁLINT (összefoglaló), HARMATH ÁKOS (percről percre)

Remek első félidei teljesítményével begyűjtötte a két pontot a Tisza-parti alakulat, és feljött a második helyre.

2021.11.25 15:31:38

Kézilabda VINCZE SZABOLCS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Javította botlását a BL-ben a magyar csapat, idehaza már fölényes sikert aratott az ukrán csapat felett.

2021.11.20 17:18:03

Kézilabda BOBORY BALÁZS (összefoglaló), TÖRÖK DÁNIEL (percről percre)

Pintea hat, Fodor, Háfra és Nze Minko öt-öt gólig jutott, továbbra is hibátlanok Ambros Martínék.