Férfi kézilabda: fiatal norvég irányítót tesztel a Veszprém

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.15. 10:22
Hétfőtől szerdáig érkezett az MKB Veszprémhez próbajátékra a 21 éves norvég irányító, Christian O'Sullivan, aki a norvég bajnokság alapszakaszában harmadik helyen végzett BSK/NIF játékosa – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Az elmúlt pár napban nem csupán az Arénával ismerkedett meg, hanem a várossal és annak környezetével is (a Balaton környéke különösen elnyerte tetszését). Elmondása szerint nagyon elégedett volt az itt tapasztaltakkal, örül, hogy ilyen fantasztikus játékosok között tréningezhetett pár napig. Reméli, hogy lesz lehetősége arra is, hogy a jövőben nem csupán edzéseken mutathassa meg tudását a veszprémi csapatban.

A Kiel elleni mindkét meccset élőben nézte meg a televízióban, az Aréna fantasztikus hangulatáról hosszú perceken keresztül áradozott (a női BL-döntő norvégiai meccsét a helyszínen nézte, szerinte egyértelműen az erősebb csapat nyert a hölgyeknél).

A játékosról Antonio Carlos Ortega is elismerően nyilatkozott az edzések után. Fiatal kora ellenére taktikailag is nagyon képzett, gyors játékosról van szó, akinek a jövőben nagy esélye lehet egy szép karrierre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik