nemzetisport.hu 2019.11.18 22:43 Frissítve: 2019.11.18 23:11

Férfi kézi: Paczkowski bemutatkozhat Veszprémben, Mahé a sérüléséről

A veol.hu beszámolója szerint a Metaloplasztika Sabac elleni keddi SEHA-liga-mérkőzésen végre bemutatkozhat a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában a lengyel jobbátlövő, Pawel Paczkowski, aki felépült súlyos térdsérüléséből.

 

Nem áll ilyen jól a visszatéréssel Kentin Mahé, a francia irányító a klub hivatalos honlapjának beszélt a problémájáról.

A Rabotnik-meccs után egy MR-vizsgálaton vettem részt, és a felvételeket látva a francia nemzeti együttes orvosának az volt a véleménye, hogy van egy repedés a patella szalagomban, azaz a térdkalácsom alatti szalagban, ami nagyon fájdalmas dolog. Azt is mondták, hogy már hetek óta sérült lehetek, de nem tudom, hogy pontosan mikor történhetett. Az orvosok azt a döntést hozták, konzultálva a veszprémi orvosi stábbal, hogy egy úgynevezett PRP terápiát alkalmaznak, amelyben a saját vérből kivont plazmát fecskendezik be a sérült testrészbe, ezzel gyorsítva annak gyógyulását. Ezután háromhetes pihenőm volt, és elméletileg a válogatott szünet utáni héten már a csapattal kellett volna edzenem. Ez sajnos nem volt lehetséges, mivel még mindig nagy fájdalmaim voltak. Egy hete azonban enyhült a fájdalom, és el is kezdtem együtt készülni a többiekkel. Nagyjából hetvenszázalékos az állapotom. Még mindig fáj picit, viszont sokkal több munkát el tudok végezni, mint előtte” – idézi a telekomveszprem.hu Mahét, aki hozzátette, hogy a héten Franciaországba utazik kontrollra, hogy egy párizsi specialista is megvizsgálja, ő fog végleges álláspontot mondani a térdéről. Jelen pillanatban pontosan még nem látja, mikor tud újra játszani.

2020.12.02 14:26:10

Kézilabda H. D.

A kölni négyes döntő szempontjából lélektanilag is fontos, nyolcgólos győzelmet aratott a bakonyi csapat.

2020.11.25 11:39:32

Kézilabda nemzetisport.hu

A magyar válogatott a csoportban Hollandiával, Szerbiával és Horvátországgal találkozik.

2020.11.29 14:56:29

Kézilabda H. D.

Szombaton egy góllal nyertünk, vasárnap viszont kikaptunk Svédországtól.

2020.11.28 15:27:14

Kézilabda H. D.

Az egyaránt az Európa-bajnokságra készülő csapatok vasárnap újra összemérik az erejüket.

2020.11.26 18:07:26

Kézilabda BACSKAI JÁNOS

A szegediek kilenc hónap után játszottak ismét otthon Bajnokok Ligája-mérkőzést, ebben a kiírásban először nyertek.