M. D. 2021.06.07 17:18 Frissítve: 2021.06.07 17:22

Férfi kézi: Gyökeres személyi változások várhatók – Nagy László

Nagy László sportigazgató közleményt jelentetett meg a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának hivatalos honlapján David Davis vezetőedző menesztését követően. Az elöljáró szavait tartalmi változtatás nélkül közöljük.

 

Nagy László gyökeres változásokat ígér a Veszprémnél (Fotó: handballveszprem.hu)

 

 
David Davis: Nem sikerült elérni a célomat, számítottam a döntésre

„Az eredménytelen szezon következményeként sajnos edzőváltáshoz kellett folyamodnunk a mai napon. Köszönjük David Davis munkáját. Biztosíthatok mindenkit, hogy a közeljövőben további gyökeres szerkezeti és személyi változások várhatóak a csapat háza táján. A részletekről szintén július elseje után tudunk több információt közölni. A Veszprém nagy múltú klub, több sikeres idény után ez az idei valóban nem úgy sikerült, ahogyan azt terveztük, de az egész szakmai stáb szívét, lelkét kiteszi, és kitette a klubért. Továbbra is számítunk szurkolóinkra!” – olvashatók Nagy László szavai a handballveszprem.hu-n.

A spanyol szakember 137 tétmérkőzésen irányította a Telekom Veszprémet, a mérlege 114 győzelem, 3 döntetlen és 20 vereség ezeken a találkozókon. Egy-egy  magyar bajnoki cím és kupaarany mellett SEHA-ligát nyert a bakonyiakkal. A 2018–2019-es évadban bejutott a BL-döntőbe a gárdával.

David Davis irányításával a hétvégén a Szeged ellen elveszítette a bajnoki döntőt a Veszprém, májusban pedig a Nantes ellen búcsúzott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

2023.01.29 14:07:39

Kézilabda nemzetisport.hu

Chema Rodríguez együttese nagy hajrával egyenlített a rendes játékidőben, de végül nem lett meg a győzelem.

2023.01.28 20:42:18

Kézilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Ha aztán e traumákat feldolgozzuk, ha a leginkább érintettek megfogadják, hogy ilyet többé soha, akkor vegyünk egy nagy levegőt, emeljük fel a fejünket, és rögzítsük: hé, megint ott vagyunk a vb-n a világ nyolc legjobbja között!