Európai kézilabdaligák: Háfra Noémi megszerezte első góljait német csapatában

D. Á./MTID. Á./MTI
Vágólapra másolva!
2024.01.31. 23:23
Háfra Noémi (Fotó: Imago Images)
Háfra Noémi megszerezte első góljait a német bajnok és kupagyőztes SG BBM Bietigheim női kézilabdacsapatában.

 

A veretlenül listavezető Bietigheim szerdán 35–22-re nyert a HSV Solingen-Gräfrath otthonában a bajnokság alapszakaszában. A liga honlapja szerint a 78-szoros válogatott balátlövő három kísérletből két gólt szerzett. A decemberben igazolt játékosnak ezek voltak az első találatai a német csapat színeiben.

Klubtársa, a válogatott jobbszélső Faluvégi Dorottya ugyancsak 3/2-es mutatóval zárt. Együttesük 12 győzelemmel és egy döntetlennel vezeti a tabellát.

A Korsós Dorinát foglalkoztató Rapid Bucuresti 35–26-ra győzött a CS Minaur Baia Mare otthonában a román női bajnokságban. A válogatott balszélső öt lövésből kétszer talált be. A fővárosiak továbbra is a tabella második helyén állnak.

Az irányító Kajdon Blanka négy kísérletből három gólt lőtt a norvég Molde HK Elite csapatában, amely 31–28-re megnyerte a Fana IL otthonában rendezett bajnoki meccset, és továbbra is harcban áll a negyeddöntőbe jutásért. Jelenleg kilencedik a tabellán.

Az irányító Faluvégi Rudolf hat lövésből négy találattal járult hozzá a Wacker Thun 37–25-ös győzelméhez az SG GS Kadetten Espoirs otthonában a férfi Svájci Kupa negyeddöntőjében.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik