Női kézi: a másodosztályba igazolt a négyszeres BL-győztes szélső

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.08. 17:29
null
Bódi Bernadett a Szent István SE-hez igazolt (Fotó: Tumbász Hédi, archív)
A női kézilabda NB I/B Nyugati csoportjának előző kiírásában 5. helyen végző Szent István SE-nél folytatja pályafutását a Győrrel hétszeres magyar bajnok és négyszeres Bajnokok Ligája-győztes jobbszélső, Bódi Bernadett.

A 141-szeres korábbi válogatott a Győri Audi ETO KC-val a magyar bajnokságban és a Magyar Kupában is hétszer diadalmaskodott, miközben a legrangosabb klubtrófeát, a Bajnokok Ligáját négyszer hódította el.

A jobbszélső 2020-ban távozott Győrből és az akkor másodosztályú Budaörshöz került, míg a legutóbbi idény közben szabadon igazolható játékosként igazolt Érdre, ahol viszont nem hosszabbított szerződést.

A Szent István SE honlapján azt írta, a jobbszélső nemcsak a pályán, hanem azon kívül is segíti a klubot.

„Nem igazán szerettem volna már magas szinten kézilabdázni, ezért döntöttem úgy, hogy a Szent István SE-t választom, és természetesen a hely közelsége is fontos szempont volt a választásban. Budapest mellett élünk, elérhető távolságban van a klub számomra. Szeretnék a tapasztalatommal, rutinommal segíteni, és átadni a fiataloknak azt, amit én is tanultam az évek alatt. Nem volt mellékes az sem a döntésemben, hogy tudok kézilabdapályán kívüli munkában is részt vállalni az egyesületnél. Várom ezt a kihívást is, de jelenleg a családalapítás prioritást élvez. Együttes erővel nagyon szeretnék három éven belül olyan csapatot kovácsolni, ami nemcsak kiharcolja az élvonalbeli szereplést, de stabil csapattá is tud válni az NB I-ben” – mondta a klub honlapjának Bódi Bernadett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik