Férfi kézilabda: Faluvégi Rudolf Svájcba szerződött

Vágólapra másolva!
2022.02.11. 21:12
A HSC Suhr Aarau pénteken a hivatalos honlapján bejelentette a 14-szeres magyar válogatott kézilabdázó, Faluvégi Rudolf szerződtetését.

A svájci bajnokság hetedik helyén álló Suhr több sérültet is nélkülözni kénytelen, ezért lépett akcióba a játékospiacon. Faluvégi Rudolfel is utazott a csapattal Csehországba, mert a HCB Karviná elleni szombati Európa-kupa-mérkőzésen már számítanak a játékára.Faluvégi Rudolfel is utazott a csapattal Csehországba, mert a HCB Karviná elleni szombati Európa-kupa-mérkőzésen már számítanak a játékára.

A Csurgóról 2017 nyarán külföldre igazoló, azóta több sérülés által hátráltatott Faluvégi a Nantes, a Cesson-Rennes és a TVB 1898 Stuttgart után tavaly óta megint a Cesson-Rennes-ben kézilabdázott, de a napokban közös megegyezéssel szerződést bontottak.

A francia klub közleménye szerint a magyar légiós és képviselője kérte a vezetőséget, hogy 2023-ig szóló megállapodása ellenére engedjék el, ugyanis több játékra van szüksége ahhoz, hogy újra felvegye a ritmust és visszataláljon a sérülése előtti formájához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik