Női kézi: a Leipzig senkit nem igazol Müller helyére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.20. 19:50
A német HC Leipzig női kézilabdacsapatánál nem igazolnak senkit a szezon végén Győrbe távozó Susann Müller helyére. Az átigazolási összeget a felek nem hozzák nyilvánosságra.

„Nem minden nap kap ilyen lehetőséget egy játékos" – utalt Kay-Sven Hähner, a Leipzig menedzsere a Győri ETO érdeklődésére. A sportvezető a helyi Leipziger Volkszeitungnak elmondta, abban állapodott meg a két klub, hogy nem hozzák nyilvánosságra Susann Müller átigazolási díját. Ugyanez a lap korábban 100 ezer euró körüli összegről írt, míg Kelecsényi Ernő, az ETO elnöke a mai sajtótájékoztatón arról beszélt, a megállapodás részét képezi, hogy a Győr augusztusban felkészülési meccset játszik Lipcsében. Kay-Sven Hähner, a Leipzig menedzsere a Győri ETO érdeklődésére. A sportvezető a helyi Leipziger Volkszeitungnak elmondta, abban állapodott meg a két klub, hogy nem hozzák nyilvánosságra Susann Müller átigazolási díját. Ugyanez a lap korábban 100 ezer euró körüli összegről írt, míg Kelecsényi Ernő, az ETO elnöke a mai sajtótájékoztatón arról beszélt, a megállapodás részét képezi, hogy a Győr augusztusban felkészülési meccset játszik Lipcsében.

A német csapat nem igazol senkit Müller pótlására: „Anne Hubinger révén jól meg tudjuk oldani a jobbátlövő pozícióját" – tette hozzá Hähner.

„Biztos vagyok benne, Müller mindent meg fog tenni azért, hogy sikeresen távozzon a Leipzigtól."

Mint ismert, Müller a közelmúltban 2016-ig hosszabbította meg a szerződését a német együttessel, azonban nagy lehetőséget látott a győri lehetőségben, ezért a váltás mellett döntött.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik