Női kézi: Navarro még sírva ébred a győri kiesés miatt

Vágólapra másolva!
2013.04.23. 07:00
Silvia Navarro, a Győri ETO elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntőt elbukó Oltchim Valcea spanyol kapusa még mindig nem tudta feldolgozni a kudarcot, van, hogy még manapság is sírva ébred. A játékos jól érzi magát Romániában, de még nem döntött a folytatásról. A ProSportnak adott interjújából az is kiderül, hogy mentett már életet, Romániába igazolásakor összetévesztették egy sorozatszínésszel és nagy rajongója a Barcelonának, valamint Lionel Messinek.

„Borzalmas volt megélni a meccs végét, mint egy rémálom, azzal a különbséggel, hogy abból felébredünk. Elmondhatom, hogy még nem éltem át ilyen drámai találkozót. Még mindig vannak reggelek, amikor sírva ébredek, nem tudom feldolgozni, hogyan bukhattuk el a döntőbe jutást" – nyilatkozta a ProSportnak Navarro, aki nem hiszi, hogy a Valcea széthullana, ugyanakkor a saját jövőjével kapcsolatban még nem döntött.

„Még nem döntöttem, szeretnék maradni, és jövőre Bajnokok Ligáját nyerni a csapattal, de ez sok mindentől függ. Lesz most két hét szünetem, amikor hazamegyek Spanyolországba a családomhoz, ezalatt átgondolom a helyzetet" – tette hozzá a mindössze 169 cm magas kapus, aki a kézilabda előtt kipróbálta a teniszt és a labdarúgást is. Kézilabdázóként játszott jobbszélsőt is, mielőtt a kapuba került volna, ahol annyira jól érzi magát, hogy ha rajta múlik, 40 éves kora utánig is folytatná az aktív játékot.

„Edzői tanfolyamot végzek, de nem szeretnék felnőttekkel foglalkozni, sokkal inkább gyerekekkel. Még van időm eldönteni, mihez kezdjek később, de szeretnék a kézilabdához közel maradni. Mindenesetre úszóoktatói és életmentő tanfolyamot is végeztem, így bőven lesz választási lehetőségem" – mondta Navarro, aki korábban már mentett is emberéletet.

„Egyszer volt, hogy megmentettem egy nő életét, aki után beugrottam a vízbe, és kivittem a partra. Már nem lélegzett, de túlélte – nagyszerű érzés volt segíteni rajta."

Navarro gyakran néz labdarúgást a televízióban, és amikor otthon van, többször élőben szurkol kedvenc csapatának, a Barcelonának valamint Lionel Messinek.

Az is kiderült Navarróról az interjúból, hogy megérkezésekor összetévesztették egy mexikói sorozatszínésszel:

„Amikor Romániába érkeztem, a reptéren a klub részéről elém küldött ember azt mondta nekem, hogy rákeresett a nevemre, és látta, hogy van egy ilyen nevű szappanopera színész. Felvilágosítottam, hogy az nem én vagyok, és egyébként is az a Silvia Navarro sokkal magasabb" – így a spanyol válogatott hálóőr, aki pozitívan csalódott Romániában, pedig ismerősei Valceába szerződése előtt óva intették a váltástól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik