Nyert a Dunaferr a juniorok ellen

Vágólapra másolva!
2002.08.06. 21:12
Címkék
Dunaferr SE–Magyar juniorválogatott 26–20 (13–7)
Gyomaendrőd (zárt kapuk mögött)
Gyomaendrőd (zárt kapuk mögött)


DUNAFERR: PÁLINGER – Gráner 1, PIGNICZKI 4, FERLING 3, Bohus 2, Szrnka 1, Nagy I. 6. Cs: Crocana (kapus), BORÓK 4, Borbély 2, Sávolt 1, GÁSPÁR 2, Jánics, Oblisz. Edző: Kiss Szilárd
MAGYARORSZÁG: LENGYEL – Kári Horváth, BULATH 2, Szórádi 1, Kocsis 2, Szűcs, Szabó 1. Cs: Tamaskovits, Petróczi (kapusok), JENÔFI 3,Mörtel 3, BÓDI 2, Blaskovits 3, OROSZ 3. Edző: Kovács Péter
Kiállítások: 2, ill. 8 perc
Hétméteresek: –

A hétfő óta Gyomaendrődön edzőtáborozó női juniorválogatott, amely az augusztus 23-án Finnországban kezdődő Eb-re készül, roppant megilletődötten kezdett, és az újvárosiak 9–1-re elhúztak. A szünet után már kiegyenlítettebb erők küzdöttek, igaz, ekkor a Dunaferrben több szerep jutott az új és a fiatal játékosoknak.

Mestermérleg/b>
Kiss Szilárd: – Remélem, jó partnerei voltunk a nagy feladat előtt álló junioroknak, és segítettük a felkészülésüket. Az első félidőben a legutóbbi bajnokságban ragyogóan szereplő, összeszokott játékosaimat küldtem pályára, és az ő rutinjuknak köszönhetően tetemes előnyre tettünk szert. A második játékrészben már kevésbé volt gördülékeny a csapatjátékunk, mert ekkor többnyire az új és a fiatalabb játékosaink küzdöttek, akiknek még jobban be kell épülniük az együttesbe.
Kovács Péter: – Örülök, hogy a Dunaferr elfogadta a meghívásunkat, és edzőpartnerünk volt az Európa-bajnoki felkészülésünk hajrájának kezdetén. A formába hozás szempontjából igen hasznos volt a találkozó, és bátran állíthatom, mindennap hasonló hőfokú és iramú összecsapások kellenének együttesünknek. Az eredménnyel és a mutatott játékkal nem lehetek elégedetlen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik