PSG: Mbappé távozni akar, és nem állunk az útjába – Leonardo

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.08.25. 15:26
null
Felgyorsulatak ez események Kylian Mbappé lehetséges klubváltása körül (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain a korábbi kijelentésekkel ellentétben mégis hajlandó eladni legértékesebb sztárját, Kylian Mbappét a La Ligában szereplő Real Madridnak. A párizsiak sportigazgatója, Leonardo a francia RMC Sportnak adott interjút szerdán, melyben reagált az ezzel kapcsolatos hírekre.

„Kylian Mbappé csatlakozni szeretne a Real Madridhoz és mi nem állunk az útjába. Elutasítottuk a madridiak első ajánlatát, de ha az elképzeléseink találkoznak, akkor meglátjuk, mi történik” – nyilatkozta az RMC-nek a PSG sportigazgatója.

Leonardo ezt követően hosszan beszélt az ügyről a francia lapnak és a Real Madrid első – immár hivatalosnak tekinthető – 160 millió eurós ajánlatáról is beszélt.

„Ez az ajánlat úgy fest, mintha a Real Madrid csak azt szeretné elérni, hogy elmondhassák, tettek egy ajánlatot, de mi nemet mondtunk, ezért jövőre megpróbálják ingyen megszerezni. Ez nem fog megtörténni, Kylian megígérte, hogy sosem fog tőlünk ingyen távozni” – fogalmazott.

„Ez a hivatalos ajánlat rendkívül messze van attól, amit szeretnénk kapni érte. Ez a 160 millió euró kevesebb, mint amennyit adtunk érte 2017-ben. Egyelőre nem tervezünk újra tárgyalni a Real Madriddal, de az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart. Annyi biztos, hogy nem engedjük el kevesebbért, mint amennyit mi adtunk érte a Monacónak” – mondta.

„Azt tisztázzuk, hogy én és Nasszer al-Kelaifi (a PSG elnöke – a szerk) sosem mondtuk azt, hogy nyitva áll az ajtó Mbappé előtt. Az emberek azt mondják, hogy ő nem akarja eladni, én pedig igen, de ez nem igaz – ugyanazon az állásponton vagyunk. Viszont ha egy játékos távozni akar, akkor az a mi feltételeink szerint fog történni” – zárta gondolatait Leonardo.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik