Vb 2014: Nem Falcao sérülése miatt lettem gólkirály - Rodríguez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.11. 10:44
A világbajnokság gólkirályi címéért járó Aranycipőt szombaton Madridban átvevő James Rodríguez elmondta, hogy a torna legszebb góljának megválasztott, Uruguay elleni bombájánál is többre tartja a Japán elleni elért találatát. A Real Madrid szerzeménye állítja, nem Radamel Falcao távolléte miatt lett gólkirály.

„Láttam már az Uruguaynak lőtt gólomat. Hogy százból hányszor sikerülne? Talán hússzor, de sokszor gyakorlom az edzésen, és százból talán kétszer találom el pont így a sarkot – mondta Rodriguez a FIFA honlapjának. – Nagy gól volt, mindenki erről beszél, de én a Japán ellenit többre értékelem, számomra varázslatosabb volt."

Rodríguez elmondta, Radamel Falcao hiánya nem változtatott a játékstílusán.

„Amikor Falcao játszik, akkor is arra törekszem, hogy gólokat lőjek. Szintén gólerős, fontos futballistánk, hiányzott a tornán a pályáról, ám a játékom szempontjából nem változtatott a helyzeten, hogy ő is szerepelt-e" – mondta Rodríguez, aki Kolumbia negyeddöntőbeli, Brazília elleni búcsúja után próbálta nem követni az eseményeket, de a gólkirályi cím lehetősége izgalomban tartotta.

James Rodríguez gólja Japán ellen

 

Uruguaynak bombagólt lőtt

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik