Vb 2022: Elnézést kérek a szurkolóktól, elég nehéz most – Lozano

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.11.30. 23:19
null
Luis Chávez is vigasztalhatatlan (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, Mexikó ugyan legyőzte Szaúd-Arábiát a katari labdarúgó-vb csoportkörének utolsó fordulójában, de rosszabb gólkülönbség miatt nem jutott be a legjobb 16 közé. A meccs után Hirving Lozano és a második gól szerzője, Luis Chávez is keserűen értékelt.

 

„Az utolsó mérkőzésünkön jobban tudtunk játszani, de ilyen a futball – idézi Hirving Lozanót a Récord. – Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak és a családnak, akik támogattak minket. Elnézés kérek a szurkolóktól, elég nehéz most, nem ezt az eredmény vártuk. Most is, mint mindig, megpróbáltam a legtöbbet kiadni magamból, kihozni a legtöbbet a szituációkból, de nem lett meg a kellő eredmény.”

„Nagyon frusztráló ez – mondta a második mexikói gólt szerző Luis Chávez. Az első két meccs után volt mit kijavítani, de ez ma nem teljesen sikerült, nem tudtuk azt a futballt játszani, amire egyébként képesek vagyunk. Meglátjuk, mi történik, ki marad a nemzeti csapatban, mert ilyen nem fordulhat elő, Mexikónak tovább kellett volna jutnia a csoportkörből. Keserű érzés...”

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
C-CSOPORT
SZAÚD-ARÁBIA–MEXIKÓ
1–2 (0–0)
Loszaíl,Lusail Iconic Stadion, 84 985 néző. Vezette: Oliver (angol)
SZAÚD-ARÁBIA:
al-Ovaisz – al-Tambakti, al-Amri, al-Bulaihi (Sarahili, 37.) – al-Gannam (Bahebri, 88.), Ali al-Hasszan (Madu, a szünetben), Kanno, Abdulhamid – al-Buraikan, al-Sehri (al-Abud, 62.), Sz. al-Davszari. Szövetségi kapitány: Hervé Renard
MEXIKÓ: Ochoa – J. Sánchez (K. Álvarez, 86.), Montes, Moreno, Gallardo – Ed. Álvarez (Funes Mori, 87.), Chávez – Lozano, Pineda (C. Rodríguez, 77.), Vega (Antuna, a szünetben) – Martín (R. Jiménez, 77.). Szövetségi kapitány: Gerardo Martino
Gólszerző: Sz. al-Davszari (90+5.), ill. Martín (47.), Chávez (52.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A C-CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
1. Argentína 3 2 1 5–2 +3 6
2. Lengyelország 3 1 1 1 2–2 0 4
3. Mexikó 3 1 1 1 2–3 –1 4
4. Szaúd-Arábia 3 1 2 3–5 –2 3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik