Vb 2022: centikről ordított Infantino arcába a PSG sztárja

Vágólapra másolva!
2022.12.18. 11:10
null
Asraf Hakimi (balra) itt még a játékvezető arcába üvölt, de később a FIFA elnöke is kapott a jóból (Fotó: Getty Images)
Szürreális jelenetek zajlottak le a tegnap esti Horvátország–Marokkó bronzmérkőzés után a Kalifa Nemzetközi Stadion öltözőfolyosóján. A svéd közmédiának tudósító Johan Kücükaslan szerint a marokkói válogatott játékosa, Asraf Hakimi vállalhatatlan hangnemben kérte számon Gianni Infantino FIFA-elnökön a katari Abdulrahman al-Dzsasszim játékvezető ténykedését.

Egymás után a második mérkőzésen csinálod ezt velünk, mi bajod van?” – üvöltötte a svájci sportvezető arcába Asraf Hakimi, aki egyértelműen arra utalt, hogy a marokkóiak szerint a Franciaország elleni elődöntőn is játékvezetői ellenszélben voltak kénytelenek játszani.

A PSG labdarúgója utólag elismerte az incidenst, valamint elnézést is kért, de szerinte nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani a dolognak.

Semmi különös nem történt. A mérkőzés után dühös voltam és odamentem Infantinóhoz, hogy beszéljek vele. Elnézést kérek azért, amit mondtam neki. Infantino a barátom, akit nagyon tisztelek, még egyszer mondom, semmi különös nem történt” – mondta a helyszínen tartózkodó riportereknek Asraf Hakimi.

Mint ismert, a marokkói játékosok – Valid Regragi szövetségi kapitánnyal az élen – a lefújás után megrohamozták a katari Abdulrahman al-Dzsasszim játékvezetőt és perceken keresztül sorolták neki vélt és valós sérelmeiket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik