B. D. K. 2021.10.21 19:15 Frissítve: 2021.10.21 19:30

El: Fekir lapja fejlődhetne, de a Leverkusen nem adná oda ezért a győzelmet

A Ferencváros kvartettjében, az Európa-liga csoportkörében ma este a Bayer Leverkusen és a Real Betis mérkőzik meg egymással Spanyolországban. A két százszázalékos, topligás csapat párharcára különösen oda fognak figyelni a népszerű videojáték, a FIFA 22 szerelmesei, mivel a sevillaiak győzelme következménnyel járhatna a játékban.

Fekir lapja pedig még brutálisabb lehetne (Fotó: Getty Images)

 

Nabil Fekir egy új, jobb értékkel rendelkező kártyáját a napokban „dobta piacra” az EA Sports. Ez a lap már most is nagyon népszerű, ráadásul abban az esetben, ha a Betis a hátralévő négy csoportmeccséből hármat megnyer, akkor tovább fejlődik. Ez akkor is megtörténik, hogyha a sevillai együttes továbbjut, ha pedig mindkettő szempont teljesül, akkor két értéket fog fejlődni.

A Leverkusen közösségi oldala viccesen meg is jegyezte, ne küldjenek nekik több üzenetet, hogy kapjanak ki, sőt, saját labdarúgójukra hívták fel a figyelmet, akinek szintén jó lapja van a játékban.

„Kedves twitteres futballtársadalom!

Kérünk benneteket, ne írjátok meg nekünk többet, hogy kapjunk ki a Betistől azért, hogy Fekir lapja fejlődhessen. Szükségünk van a három pontra, és hogy minél több speciális kártyájú játékosunk legyen a játékban.”

Inkább vegyétek ki Wirtz lapját! Olcsóbb és többet használt játékos Fekirnél.”


A MÉRKŐZÉS ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSA ITT!

2021.11.27 23:23:06

Európa-liga DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Komolyan mondom, még egy vaskosabb fiaskónak is jobban örülnék, ha nyílt sisakos, tűzzel teli csatában születik, mint egy újabb egy-két gólos »helytállásnak«. Tudom, részemről ez érzelmekkel teli szurkolói hozzáállás, ám azt hiszem, a hatból egyszer meg lehetne kockáztatni.

2021.11.25 18:31:11

Európa-liga K. T. I.

A Celtic taktikus futballt mutatott be, az 56. percben még vezetett is, ám a hajrát nem bírta ki az óriási német nyomással szemben.

2021.11.25 15:27:47

Európa-liga BORSOS LÁSZLÓ (összefoglaló), CSELŐTEI MÁRK (percről percre)

Tello révén már az ötödik percben előnyhöz jutott a hazai csapat, majd jött Canales bombagólja.

2021.11.24 23:28:35

Európa-liga THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Hol végezne az FTC a német, a spanyol vagy éppen a skót bajnokságban?