K. B. 2022.06.26 14:03 Frissítve: 2022.06.26 16:21

Videó: Monoki Lehel és Gyenesei Leila volt a Csisztu Sport Cast vendége

Az Arena4 két műsorvezetőjével, Monoki Lehellel, valamint a világ- és Európa-bajnok korábbi öttusázóval, Gyenesei Leilával beszélgetett Csisztu Zsuzsa a Csisztu Sport Castben. A vendégek szakmai pályafutása mellett arról is szó esett, miként működnek együtt párként.

Monoki Lehel és Gyenesei Leila volt a Csisztu Sport Cast vendége

 

Monoki Lehel az Exatlon All Star műsorvezetőjeként „berobbant a köztudatba”. Elmondta, hatalmas kihívás volt neki az új feladat: „Óriási lehetőség volt, megtiszteltetés Palik László után vezetni ezt a műsort. A Dominikai Köztársaságban forgattunk, több hónapon keresztül. Egészen elképesztő mennyiségű munka volt. Szerettem, és most is szeretek dolgozni, de hihetetlen az, amit ott tapasztaltam. Főleg úgy, hogy külföldi produkcióról van szó, csomó mindenhez alkalmazkodni kellett. Százötven fős stáb dolgozott, amelynek tagjai három-négy országból érkeztek. Nagyon jó volt a stáb élén állni, tényleg mindenben segítettek, bármilyen problémám volt.”

Gyenesei Leila mesélt a sportpályafutásáról, a kezdeti időszakról, és arról, hogy a súlyos kerékpárbalesetét követően döntötte el, a triatlon helyett a folytatásban az öttusában próbál szerencsét.

Monoki Lehel kitért arra, hogy gyerekként a labdarúgásban jeleskedett, több évig játszott az FTC-ben. Kifejtette, hogy amikor labdaszedő volt a meccseken, sosem a pályán történteket figyelte, hanem azt, miként tevékenykednek a sportkommentátorok. Tizenhat-tizenhét éves kora óta dolgozik a sportsajtóban, és úgy érzi, még mindig megvan benne ugyanaz a szenvedély, mint a kezdetekkor.

Monoki Lehel és Gyenesei Leila arról szintén beszélt, miért döntöttek úgy, hogy váltanak, és a Digi Sport helyett az Arena4-ben vállalnak munkát. Amíg Monoki az Exatlon forgatása miatt távol volt, addig kedvese helyettesítette őt a Bundesliga-stúdióban, műsorvezetőként.

A pár a kapcsolatukról és a közös tervekről is szót ejtett a Csisztu Sport Castben, amely itt is megtekinthető:

2022.08.12 13:58:07

Egyéb egyéni D. Á.

A háromnapos budapesti versenyen összesen 48-an mérkőznek meg. (x)

2022.08.11 16:04:14

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

Hans-Erhard Lessing nagyot markol s olyan sokat fog, hogy a könyvismertetés nem lehet teljes.

2022.08.10 23:50:21

Egyéb egyéni POZSONYI SZILÁRD

Evezésben a cél a minél több párizsi kvóta • Kerékpárban Dina és Peák aszfalton, Szalontay pályán repeszthet.

2022.08.10 12:40:22

Egyéb egyéni CSILLAG PÉTER

„Én is Farkas vagyok, te is Farkas vagy, ne hozzunk egymásra szégyent!”