nemzetisport.hu 2022.05.19 12:21 Frissítve: 2022.05.19 13:39

Férfi parfümök, amelyek extra energiát adnak az edzéshez

Oké, elismerjük: a parfümök nem fognak helyetted szigetkört futni, egyelőre súlyemelésben se lehet rájuk számítani és bizony bringázásnál sem vállalják át tőled a pedálozás terhét. Amint a fentiekre is képesek lesznek, azonnal szólunk, ám addig is megmutatjuk, melyek azok a kölnik, amelyek – ha a verítéket nem is spórolják meg – segítenek, hogy edzés közben is olyan illatod legyen, amely kellően magabiztossá tesz. Márpedig az a férfi, aki magabiztos sportolás közben, az egész biztosan könnyebben megbirkózik az akadályokkal. Jöjjön tehát a legnépszerűbb sport-kompatibilis férfi parfümök listája!

(Fotó: parfumcenter.hu)

 

Milyen férfi parfümök szeretik a mozgást?

Bizony, vannak férfi parfümök, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy jól bírják a strapát, viszont ezeknek általában rövidebb ideig intenzív az illatuk. Ami logikus is, hiszen edzés után jó eséllyel az első utad a zuhany alá vezet. Azon túl, hogy a parfüm kiválasztásakor az egyéni ízlés a legfontosabb, mivel sportolás közben használnád, érdemes a friss és tiszta illatokat előnyben részesíteni, amelyek nem túl édesek, fűszeresek vagy erőteljesek. 

Calvin Klein – One Unisex: a jolly joker

Alberto Morillas parfümmester egyik ikonikus illatalkotása, amely uniszex voltának köszönhetően kortól függetlenül jó választás lehet. Csak arra kell figyelned, hogy a párod ne nyúlja le titokban! Elsőre citrusos-gyümölcsös jegyekkel jelentkezik, később inkább púderes-krémes, de sosem tolakodó. A Calvin Klein One elég tartós, 6-8 órán keresztül tart az illata, és ha nem szeretnél több parfümbe beruházni, ezt nyugodtan viselheted a munkahelyeden is. 

A krokodil támogatása: Lacoste-tal a jobb teljesítményért

A krokodil gyors, rettenthetetlen és kitartó. Te is hasonló energiákra számíthatsz a Lacoste Eau De L. 12.12 Blanc illatától, amelyben a virágos-gyümölcsös jegyek dominálnak, persze kellő mennyiségű maszkulin fűszerrel kiegészítve. Az eredmény egy tiszta és friss parfüm, amely leginkább a harmincas korosztálynak ajánlott. 

A férfi parfümök egyik non plus ultrája: a tisztán férfias Versace Pour Homme 

A Versacét senkinek sem kell bemutatni, és cseppet sem meglepő, hogy a márka férfi parfümjei között olyat is találunk, ami tökéletesen illik az edzőcipős megjelenéshez. Illetve, hogy pontosabban fogalmazzunk: ahhoz IS tökéletesen illik: mert bár komponensei kifejezetten jól reagálnak a hőre – legyen szó verítékcunamiról vagy nyári hőségről – ez a  klasszikusan férfias illat a munkahelyen, baráti sörözés alkalmával vagy épp életed randiján is megállja a helyét. Ha tehát a bankkártyád egészsége szempontjából az is faktor a választásnál, hogy sokoldalúan használható terméket találj, a Versace Pour Homme jó döntés lehet. És hogy mire számíthatsz illat fronton? Elsőre üdítő, citrusos jegyekre, amelyek aztán lágyan gyümölcsössé szelídülnek, hogy kiérezhesd a tonkabab, az ámbra és a pézsma illatát is.

Parfüm-tartóssági tipp! Egy kölnit hosszú hónapokig, sőt, olykor akár évekig is használunk: ha azt szeretnéd, hogy kedvenc illatod sokáig megőrizze minőségét, ügyelj rá, hogy árnyékos helyen tartsd, és semmiképp se érje tűző nap!

2022.06.22 22:55:29

Egyéb egyéni KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Nagy futballszurkoló lévén a csapatok indulóit, szurkolói nótáit dúdolgatta. Jöhetett válogatott, Újpest, Fradi, Kispest, Roma vagy Lazio, mindegy volt, csak hosszú legyen, és ahogy a futó befordult az utolsó sarkon, kényszeredett mosollyal nyugtázta, hogy ebben az állapotában vélhetően még egy Steaua-strófa is felpörgetné.

2022.06.22 15:24:56

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

A Nemzeti Színház művésze hegyet mászott Erőss Zsoltként, lovagolt és vívott Hadik Andrásként.

2022.06.20 19:38:06

Egyéb egyéni SZABÓ GÁBOR

25 éve Eb-aranyat nyert, de az élet porondján nehezen boldogul a korábbi súlyemelő Stark Tibor.

2022.06.20 22:47:27

Egyéb egyéni KOVÁCS ERIKA

NS-VÉLEMÉNY. Csapatként valahogy mégis mindig összeforrnak.