Férfi parfümök, amelyek extra energiát adnak az edzéshez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.05.19. 12:21
null
(Fotó: parfumcenter.hu)
Címkék
Oké, elismerjük: a parfümök nem fognak helyetted szigetkört futni, egyelőre súlyemelésben se lehet rájuk számítani és bizony bringázásnál sem vállalják át tőled a pedálozás terhét. Amint a fentiekre is képesek lesznek, azonnal szólunk, ám addig is megmutatjuk, melyek azok a kölnik, amelyek – ha a verítéket nem is spórolják meg – segítenek, hogy edzés közben is olyan illatod legyen, amely kellően magabiztossá tesz. Márpedig az a férfi, aki magabiztos sportolás közben, az egész biztosan könnyebben megbirkózik az akadályokkal. Jöjjön tehát a legnépszerűbb sport-kompatibilis férfi parfümök listája!

 

Milyen férfi parfümök szeretik a mozgást?

Bizony, vannak férfi parfümök, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy jól bírják a strapát, viszont ezeknek általában rövidebb ideig intenzív az illatuk. Ami logikus is, hiszen edzés után jó eséllyel az első utad a zuhany alá vezet. Azon túl, hogy a parfüm kiválasztásakor az egyéni ízlés a legfontosabb, mivel sportolás közben használnád, érdemes a friss és tiszta illatokat előnyben részesíteni, amelyek nem túl édesek, fűszeresek vagy erőteljesek.

Calvin Klein – One Unisex: a jolly joker

Alberto Morillas parfümmester egyik ikonikus illatalkotása, amely uniszex voltának köszönhetően kortól függetlenül jó választás lehet. Csak arra kell figyelned, hogy a párod ne nyúlja le titokban! Elsőre citrusos-gyümölcsös jegyekkel jelentkezik, később inkább púderes-krémes, de sosem tolakodó. A Calvin Klein One elég tartós, 6-8 órán keresztül tart az illata, és ha nem szeretnél több parfümbe beruházni, ezt nyugodtan viselheted a munkahelyeden is.

A krokodil támogatása: Lacoste-tal a jobb teljesítményért

A krokodil gyors, rettenthetetlen és kitartó. Te is hasonló energiákra számíthatsz a Lacoste Eau De L. 12.12 Blanc illatától, amelyben a virágos-gyümölcsös jegyek dominálnak, persze kellő mennyiségű maszkulin fűszerrel kiegészítve. Az eredmény egy tiszta és friss parfüm, amely leginkább a harmincas korosztálynak ajánlott.

A férfi parfümök egyik non plus ultrája: a tisztán férfias Versace Pour Homme

A Versacét senkinek sem kell bemutatni, és cseppet sem meglepő, hogy a márka férfi parfümjei között olyat is találunk, ami tökéletesen illik az edzőcipős megjelenéshez. Illetve, hogy pontosabban fogalmazzunk: ahhoz IS tökéletesen illik: mert bár komponensei kifejezetten jól reagálnak a hőre – legyen szó verítékcunamiról vagy nyári hőségről – ez a klasszikusan férfias illat a munkahelyen, baráti sörözés alkalmával vagy épp életed randiján is megállja a helyét. Ha tehát a bankkártyád egészsége szempontjából az is faktor a választásnál, hogy sokoldalúan használható terméket találj, a Versace Pour Homme jó döntés lehet. És hogy mire számíthatsz illat fronton? Elsőre üdítő, citrusos jegyekre, amelyek aztán lágyan gyümölcsössé szelídülnek, hogy kiérezhesd a tonkabab, az ámbra és a pézsma illatát is.

Parfüm-tartóssági tipp! Egy kölnit hosszú hónapokig, sőt, olykor akár évekig is használunk: ha azt szeretnéd, hogy kedvenc illatod sokáig megőrizze minőségét, ügyelj rá, hogy árnyékos helyen tartsd, és semmiképp se érje tűző nap!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik