Csupasport: posztolás helyett itt a felkészülés ideje

Vágólapra másolva!
2021.05.22. 20:23
Címkék
Hazánk egyik legkiválóbb ultrafutója, Csécsei Zoltán csendben dolgozik, hogy minél jobb állapotban legyen idei első versenyén, és elmesélte a Csupasportnak, hogy eközben igyekszik anyagi tartalékot felhalmozni, míg a tanítványai szállítják a jobbnál jobb eredményeket.

Mióta decemberben lefutott 2020 kilométert, keveset hallottunk Csécsei Zoltánról, a 24 órás futás magyar csúcsát birtokló atléta a közösségi oldalakra posztolás helyett inkább az edzéssel és a munkával foglalkozik, nem különösebben izgatja őt az Instagram-fényképek készítése.

„Aki nagyon csendben van, az készül valamire – mondta a Csupasport megkeresésére Csécsei. – Én is épp ebben a fázisban vagyok, de nem olyan durva az edzésmunkám, inkább a rendes munkáimra koncentrálok, próbálok anyagi tartalékot felhalmozni a nyárra, hogy csak a felkészüléssel foglalkozhassam. A változékony időjárást kihasználom a pénzkeresésre.”

A teljes interjút Csécsei Zoltánnal elolvashatják a Csupasporton, ahol bemutatjuk Keith Russell történetét is, aki egy verseny végére ötven indulóból egyedül maradt talpon, miután 63 egymást követő órában tett meg több mint négy mérföldet, egészen pontosan 6.7 km-t. Elmesélte azt is, hogy egy családi tragédia miatt kezdett futni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik