Csupasport: Kokó hatodik Eb-jére készül, de ez kicsit más lesz

Vágólapra másolva!
2021.05.09. 19:47
Kovács „Kokó” István feleségével, Kovács-Garami Katalinnal egy csapatban szerzett országos szeniorbajnoki ezüstérmet duatlonban, ám az nem hozta lázba, hogy a Fradi színeiben az Újpest előtt végeztek, mert elkötelezettsége csak a focira érvényes.

Április végén, a Balatonbogláron megrendezett duatlon országos bajnokság szenior csapatversenyének második helyén a Ferencváros végzett, amelynek négyfős együttesében megtalálhattuk a félmaratoni magyar bajnok Kovács-Garami Katalin, és férje, Kovács „Kokó” István nevét is.

„Szezonkezdésnek jó volt ez a viadal, igaz, nem vagyok a rövid táv szerelmese, megöregedtem már a gyorsasághoz – mondta a Csupasport megkeresésére Kovács István, olimpiai bajnok ökölvívó, aki a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség főtitkára, aki ötvenegy évesen készül ismét Európa-bajnokságra. – Ötöt megnyertem, de ezúttal nem a helyezés számít, hanem hogy egy nagyon jól eső, szép versenyt teljesítsek.”

A teljes beszélgetést Kovács Kokó Istvánnal elolvashatják a Csupasporton, ahol egy videón bemutatjuk Lutz Eichholzot is, aki új szintre emelte a magashegyi túrázás fogalmát: úgy megy fel a csúcsra, mint bárki más, viszont egyáltalán nem úgy jön le onnan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik