Csupasport: egyre többen érdeklődnek a techno jóga iránt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2023.02.09. 17:36
Címkék
Egyre többen szeretnek bele a bulis hangulatú techno jógába, Tauber Kinga oktató a Csupasportnak mesélt arról, mit is jelent ez a fajta testmozgás.

„Magyarországon kicsivel több mint egy éve ismerik az emberek – mondta a Csupasportnak Tauber Kinga technojóga-oktató. – Azóta folyamatosan fejlődik, egyre népszerűbb, érezzük, hogy jó úton járunk. Pongrácz Sabira, ismert divattervező és DJ hozta hazánkba, ő valósította meg. Berlinben élt, s ott ismerkedett meg a sporttal. A legtöbb esetben ő szolgáltatja a zenét a hazai órákon, emellett sokat tesz azért, hogy egyre jobb legyen itthon a techno jóga, egyre több emberhez jusson el. Általában az Akváriumban tartjuk az estéket, de ahogy, tavaly is idén is egyre több új helyszín is lesz. Az Akváriumban egy alkalommal körülbelül százharmincan szoktunk lenni.”„Magyarországon kicsivel több mint egy éve ismerik az emberek – mondta a Csupasportnak Tauber Kinga technojóga-oktató. – Azóta folyamatosan fejlődik, egyre népszerűbb, érezzük, hogy jó úton járunk. Pongrácz Sabira, ismert divattervező és DJ hozta hazánkba, ő valósította meg. Berlinben élt, s ott ismerkedett meg a sporttal. A legtöbb esetben ő szolgáltatja a zenét a hazai órákon, emellett sokat tesz azért, hogy egyre jobb legyen itthon a techno jóga, egyre több emberhez jusson el. Általában az Akváriumban tartjuk az estéket, de ahogy, tavaly is idén is egyre több új helyszín is lesz. Az Akváriumban egy alkalommal körülbelül százharmincan szoktunk lenni.”

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el.

A Csupasporton talál cikket arról is, hogyan áll a magyar Jégember, azaz Szilágyi Zoltán egyedülálló kísérlete, amely során Dél-Amerikában az óceán partjáról az Atacama-sivatagon át az Andok csúcsáig fut, és arról is, hogy egy egyiptomi testépítő miként próbálja megvalósítani az álmait a legnagyobb szegénységben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik