Csupasport: címet védhet a tavalyi Mr. Olympia-győztes

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2021.09.06. 18:10
Szakemberek szerint a 2020-as Mr. Olympia-győztes egyiptomi Mamdu Elszbiaj az idei versenynek is első számú esélyese, főleg, ha megismétli tavaly mutatott teljesítményét.

Az utóbbi időben egyre gyakrabban töri meg az önként vállalt médiacsendet Mamdu Elszbiaj – becenevén Big Ramy –, a 2020-as Mr. Olympia győztese. Az egyiptomi testépítő csak néhány hónappal a sikere után – az első helyért 400 ezer amerikai dollárt zsebelt be – kezdte el a felkészülést a 2021-es csúcseseményre. Már akkor sokan kérdezték tőle, vajon meg tudja-e ismételni tavalyi teljesítményét, ám ő mindössze annyit felelt (sport)diplomatikusan: minden erejével azon dolgozik, hogy felülmúlja a 2020-as Mr. Olympián mutatott formáját.

Big Ramy természetesen nem kapkodta el a felkészülést, és megajándékozta magát némi pihenéssel. Számos társasági eseményen vett részt, és szívesen mutatkozott az utca emberével is. A 37 éves egyiptomi méretben, edzettségben, gyakorlatbemutatásban és leginkább pózolásban nőtt versenytársai fölé a tavaly versenyen, és az idén sem adná alább. Mi sem jobb bizonyíték erre, mint hogy nem egészen két hónappal a nagy esemény előtt már megmutatta óriási bicepszét a YouTube-on, és a szakértők szerint a többi testrésze miatt sem kell szégyenkeznie, különösen váll- és hátizma miatt nem. A profi testépítéshez legjobban értők egyhangú véleménye, ha Elszbiaj hozza tavalyi formáját, sőt még javít is rajta, idén is verhetetlen lesz.

A teljes cikket elolvashatja a csupasport.hu weboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik