Csupasport: asztmás létére élete része lett a futás

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2023.04.10. 20:16
Címkék
Nagy Beatrix korábban versenyszerűen kosárlabdázott, de utált futni, a futóedzésekről gyakran ellógott. Mint mesélte, hat évvel ezelőtt mélypontra került az élete, depressziós lett, ezért úgy döntött, életmódot vált. Addig dohányzott, amit egyik napról a másikra abbahagyott, vett egy futópadot, amin fél évig csak sétált, 2018-ban mert először kimenni a szabadba kocogni.

„Mostanra fontos szerepe lett a futásnak, amely szerves része az életemnek – mesélte a Csupasportnak. – Pedig korábban térdsérülés miatt eltiltottak a futástól, ám nem adtam fel, és mostanra elmúltak a problémák. Emellett asztmás vagyok, ami sokaknak jó kifogás lenne, hogy ne kelljen futniuk, de nem nekem."„Mostanra fontos szerepe lett a futásnak, amely szerves része az életemnek – mesélte a Csupasportnak. – Pedig korábban térdsérülés miatt eltiltottak a futástól, ám nem adtam fel, és mostanra elmúltak a problémák. Emellett asztmás vagyok, ami sokaknak jó kifogás lenne, hogy ne kelljen futniuk, de nem nekem."

A teljes beszélgetést elolvashatják a Csupasporton, ahol bemutatjuk a különböző kiegészítő applikációkat futáshoz, valamint egy beszélgetést, amelyben világsztár profi sportolók osztják meg saját gondolataikat és tapasztalataikat az életmódváltás fontosságáról és lehetőségeiről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik