Csupasport: a Mátrix-filmek sztárja fiatalokat megszégyenítő elszántsággal edz

VINCZE SZABOLCSVINCZE SZABOLCS
Vágólapra másolva!
2023.03.28. 21:31
null
Keanu Reeves 59 évesen is remek állapotban van (Fotó: Getty Images)
Címkék
Mi a közös Cristiano Ronaldóban és Keanu Reevesben? Az akaraterejük és az elhivatottságuk mellett mindketten jeges fürdővel regenerálódnak egy kimerítő edzés után.

 

Nemrég került mozikba a John Wick negyedik része, amelyben a főszerepet alakító Keanu Reeves ismét nagyszerű formában van. A Mátrixban is főszerepet játszó népszerű színész szeptemberben lesz 59 éves, de nem látszik rajta. Sokat is tesz érte, a személyi edzője, Patrick Murphy mesélt arról, hogy a sportos életet élő Keanu milyen profin viselkedett a forgatás alatt, amelyre ezúttal is kőkeményen készült.

„Ezek a szerepek bármelyik huszonéves színészt kifárasztanák, de Keanu Reeves egészen elképesztően szívós és kitartó”
– olvasható a Csupasporton, a cikkünkből az is kiderül, mi a közös az amerikai színészben és a portugál futballsztárban, Cristiano Ronaldóban.

Oldalunkon ezen kívül találnak egy beszélgetést Ambrus Gergely barlangász-matematikussal, aki tagja volt a 2016-os Inverse Everest-expedíciónak, amely a világ akkori legmélyebb barlangjába, a kaukázusi Krubera-Voronya barlangba jutott negyedik magyar csapatként, és aki mesélt a Budapest alatt húzódó 31 kilométeres, izgalmas barlangrendszerről is.

Végül beszélgettünk Segesdi Lillával, a Runion 32 kilométeres futóversenyének ezüstérmesével, akinek élete első maratonja meglepően simára sikeredett,elmesélte, hogy sütött a Nap, csicseregtek a madarak, a "fal" pedig nem jött, csak a végén a jól megérdemelt sör.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik