Vendégünk: Kanada; Real–City csúcsrangadó a BL-ben

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.05.08. 23:11
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

A kanadaiak ismét Budapesten: ma már rendre a legjobbakkal játszunk. A hétvégén kezdődő elit-vb-re hangoló jégkorong-válogatottunk megtölti kedd este az MVM Dome-ot, de ennél is fontosabb, hogy az egyre erősebb ellenfelekkel szemben készülhet az év fő versenyére. Ellenfél-bemutató, múltidéző és vb-esélylatolgatás két oldalon.

A Real Madrid és a Manchester City csatájával kezdődik a BL-elődöntő. A címvédővel szemben minden az angolok sikerét vetíti előre, sokak szerint kár is lejátszani ezt a párharcot – de tavaly is ezt mondták a Madridra, aztán tudjuk, mi lett a vége. Beharangozó a hét fő eseménye elé.

Schatzl Nadine reméli, hogy a Fradival is találkoznak a BL-ben. A győriek egyik exferencvárosi kézilabdázója a két magyar csapattal megrendezendő final four előtt beszélt a várakozásairól, és alig várja, hogy kedden kiderüljön, kivel kezd a Győri Audi ETO az MVM Dome-ban a négy között.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. Benne az ifi Eb-n taroló ökölvívókkal, kadétvilágbajnok vívóinkkal és a KSI-ből továbblépő 19 éves pólósgólzsákkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik