Danilo Kakára hallgatott, és visszavonult; rajtol a vívók harca Párizsért

Vágólapra másolva!
2023.04.26. 00:35
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Az egykori kispesti kedvenc, Danilo menedzserként tért vissza Budapestre. A brazil csatár Borbola Bencének elmesélte, hogy miként döntött a visszavonulás, majd új hivatása mellett, hogy miért jó Brazíliában, és miért imád nálunk lenni, no meg hogy mi a véleménye a mai magyar NB I-ről.Az egykori kispesti kedvenc, Danilo menedzserként tért vissza Budapestre. A brazil csatár Borbola Bencének elmesélte, hogy miként döntött a visszavonulás, majd új hivatása mellett, hogy miért jó Brazíliában, és miért imád nálunk lenni, no meg hogy mi a véleménye a mai magyar NB I-ről.

Már két hete tart, ám élesben a hétvégén rajtol a vívók olimpiai kvalifikációs éve. Kétoldalas összeállításunkból kiderül, hogy a három fegyvernem hat magyar válogatottja miként juthat el Párizsba, hogy miként lett a vívás a legeredményesebb magyar olimpiai sportág, hogy mit vár Boczkó Gábor szövetségi kapitány, no meg hogy egyáltalán miért fontos, hogy egy fegyvernem csapatban is kijusson a játékokra...

Takács Istvánnál Európában nem akadt jobb, és most a világelsőség a célja. Kötöttfogású 87 kilós birkózónk – úgy is, mint a zágrábi Eb egyetlen magyar aranyérmese – talán már nem bánja, hogy annak idején szakított a futballal, és a szőnyegen folytatta... Krasznai Bence interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik