MotoGP: ötszörös világbajnok motoros volt a maszk alatt

KOVÁCS NIKOLETTKOVÁCS NIKOLETT
Vágólapra másolva!
2020.12.24. 10:27
null
Jorge Lorenzót rejtette a maszk
Európa és a világ számos országában dübörög az Álarcos énekes című szórakoztató zenés műsor (nálunk ugye két verziója is látható két csatornán), ahol hírességek énekelnek egy maszk, jelmez mögé rejtve. A spanyol verzió első évadában egy világhíres sportoló egészen a döntőig jutott, ahol tegnap este végül lelepleződött.

Bár ez nem egy énekverseny (a játék arról szól, hogy a zsűri az információk és a produkciók alapján kitalálja, hogy ki rejtőzik a maszk alatt), nem menjünk el szó nélkül amellett, hogy a motorversenyző olyan sztárt utasított maga mögé, mint Albano Carrisi, az Al Bano.

Ha a cím alapján még nem lepleződött volna le, akkor jöjjön a lényeg, a negyedik helyezett kiléte.


Jorge Lorenzo egyébként lenyűgözte a zsűrit éneklésével, olyannyira, hogy számos profi énekes neve felmerült a tippelések során az elmúlt hetekben, hónapokban. Sőt, egyenesen azt mondták neki, hogy még a lemezét is megvennék, ha ezen a területen is kipróbálná magát.

A mallorcairól egyébként régóta köztudott, hogy szeret énekelni számos szponzori eseményen, közönségtalálkozón és TV-műsorban is megcsillogtatta már a hangját. Az első ilyen jellegű nyilvános szereplése valószínűleg éppen tíz éve történt, miután megnyerte első MotoGP-világbajnoki címét Sepangban.

Legyünk őszinték, azóta azért sokat fejlődött ebben is.


Aki már unja a karácsonyi dalokat, az Jorge Lorenzo minden produkcióját visszahallgathatja.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik