Párizs 2024: Siklósi Gergely szeretné már az idén bebiztosítani a kvótát

Vágólapra másolva!
2023.10.11. 13:04
null
Siklósi Gergely remek formában érzi magát (Fotó: Tumbász Hédi)
Siklósi Gergely világbajnok, olimpiai ezüstérmes párbajtőröző szeretné már az idén bebiztosítani csapattársaival a kvótát a jövő évi párizsi játékokra.

 

„A vívás nagyon jól megy, a szeptembert csak a fizikai felkészülésnek szenteltem, ezt pedig tökéletes állapotban tudtam befejezni, azóta szinten tartás megy. Nagy reményeket fűzök ehhez a szezonhoz” – mondta az MTI-nek a 26 éves vívó, majd hozzátette az első versenye jövő hétvégén lesz, a budapesti Magyar Kupán lép pástra. – „Ezt követően olimpiai kvalifikációs világkupára utazunk Bernbe, majd Vancouverbe, ezeken pedig már be tudjuk biztosítani a helyünket az olimpiára.”

Siklósi a MOL szerdai sajtóeseményén vett részt az örkényi Euroringen, ahol egy Cupra Formentorban Nagy Dániel túraautós versenyző mellett körözés közben egy hot-dogot kellett összeraknia az anyósülésen.

„Nem féltem, nem volt semmi problémám, de azért nehéz hot-dogot gyártani közben vagy bármi mást csinálni, mert az útra azért itt is kell figyelni” – összegezte tapasztalatait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik