Brutálisan kigyúrta magát, testépítőcég arca lett a Liverpool korábbi sztárja

SMAHULYA ÁDÁMSMAHULYA ÁDÁM
Vágólapra másolva!
2023.05.17. 20:19
Fernando Torresnek a testépítés lett az új szenvedélye, a kigyúrt világbajnok évek óta együttműködik egy spanyol fitneszcéggel.

„Letépem a fejed!” Ezzel a nem túl kedves mondattal fenyegette meg néhány nappal ezelőtt Fernando Torres egykori válogatott csapattársát Álvaro Arbeloát az Atlético Madrid és a Real Madrid U19-es mérkőzésén. Az eset nagy vihart kavart Spanyolországban, az pedig a képeket látva sokaknak feltűnhetett, hogy Torres alaposan kigyúrta magát az utóbbi években. A karjait látva mi biztosan nem állnánk le kötekedni az Atlético, a Liverpool és a Chelsea korábbi csatárával.

A fiatal Fernando Torres hajszálvékony volt (Fotó: AFP)

A 39 éves futballista az Instagramon is többször posztol az edzőteremből, és sokakhoz hasonlóan ő is a koronavírus-járvány miatti lezárások alatt kezdett aktívabban foglalkozni a testépítéssel.Az eredmény magáért beszél, és az ő példája is bizonyítja, hogy néhány év alatt egy alapvetően vékony testalkatú ember is látványosan kigyúrhatja magát. A YouTube-on is több videó található Torres edzéseiről, jól látszik, hogy a spanyol csatár az intenzív edzéseket ugyanolyan jól bírja, mint a keményebb, nehéz súlyokkal végzett gyakorlatokat. A testépítés iránti szenvedélyét pedig jól mutatja, hogy egy ideje együttműködik a különleges és modern gépekkel dolgozó spanyol 9fitness hálózattal, több edzőterme is van Madridban, és rendszeresen megjelenik az említett cég oldalán, amelynek tulajdonképpen ő az egyik arca.


https://youtu.be/R61t40miKVs

Ettől függetlenül az Álvaro Arbeloának címzett fenyegetése nem volt elegáns, de az biztos, hogy a korábbi kiváló támadó a 2019-es visszavonulása óta a futballtól sem szakadt el, de manapság már a testépítés is legalább olyan jól megy neki, mint korábban a gólszerzés.


Míg Torres a testépítésnek él, a Chelsea másik korábbi játékosa, André Schürrle teljesen más kihívásokat részesít előnyben – az egyik ilyenről mi is írtunk a Csupasporton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik