A nagy átalakulás: csinos, vagány fitneszmodell lett a törékeny lányból

SMAHULYA ÁDÁMSMAHULYA ÁDÁM
Vágólapra másolva!
2023.04.21. 18:25
Sophie Arvebrink sportos családból származik, ám őt eleinte egyáltalán nem érdekelte a mozgás. Aztán elkezdett lejárni a terembe, ma pedig már sokan irigylik az alakját és a kinézetét.

A Youtube-on és Svédországban is hatalmas népszerűségnek örvend a félig thai származású, 1991-ben született Sophie Arvebrink. Tizennyolc évesen vékonyka lányként ment le az edzőterembe, ma pedig már példaképnek számít a testépítők körében. Persze ez nem is csoda, az évek során látványos izomtömeget épített, sokkal sportosabb lett, és mindezt úgy, hogy mellette kimondottan csinos, vonzó, vagány nő maradt. Érthető tehát, ha sokan irigylik.

„Én csak egy átlagos lány vagyok, aki imád edzeni, és élvezi, hogy egyre nagyobb és erősebb lesz” – idézte őt a greatestphysiques.com. Átlagosnak nevezni azért nem lehet, mégiscsak több fitneszmagazinban szerepelt már, és a közösségi oldalakon is rengetegen kérnek tőle tanácsot.

Fotók: Instagram

Mindennap legalább egyszer edz, pihenőnapot nem nagyon tart, a kedvence pedig a vállizom, mert szerinte az az egyik legformásabb testrész, amire sokan már messziről felfigyelnek, ha eléggé kidolgozott. Általában kevés ismétlésszámmal és nagy súlyokkal dolgozik, azt pedig talán mondanunk sem kell, hogy az étkezésére is nagyon odafigyel, és sok fehérjét fogyaszt. Sőt, minden hónapban tart egy méregtelenítő napot, amikor csak limonádét iszik és zöldségek szerepelnek az étlapján.

Nemrég írtunk a magyar fitneszmodellről, Nóga Regináról, aki kétszer is megjárta a poklot testképzavara miatt, de ma már másokon is tud segíteni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik