Garami József: Keresve sem lehet gyenge Fenerbahce-játékost találni

Vágólapra másolva!
2008.07.28. 08:27
Garami József, az MTK szakvezetője szerint balszerencsés meccset játszottak a Kaposvár ellen pénteken, de tudomásul kell venni, hogy kiegyenlítettebb lett a bajnokság. A mester már előre tekint a BL-selejtezőre, és elmondta: a Fenerbahcének nincs gyenge pontja.
Rossz volt a főpróba, talán jó lesz az előadás
Fotó: Farkas József (archív)
Rossz volt a főpróba, talán jó lesz az előadás
Rossz volt a főpróba, talán jó lesz az előadás
Fotó: Farkas József (archív)
Rossz volt a főpróba, talán jó lesz az előadás

A megszokottnál rövidebben nyilatkozott a pénteki, Kaposvár elleni három egyes vereség után Garami József, az MTK vezetőedzője a Nemzeti Sportnak. A szakvezető akkor csak a győztesnek gratulált.

„Ez volt a véleményem, és most is tartom magam a lefújáskor elmondottakhoz” – nyilatkozta a mérkőzésen történteket immár megemésztve Garami.

„Balszerencsés meccset játszottunk a nagyon motivált kaposváriak ellen. Körülbelül tíz perc leforgása alatt kaptunk három gólt, és ez a nem mindennapi esemény eldöntötte a találkozó végkimenetelét. A félidőben még reménykedtem abban, hogy sikerül egyenlítenünk, ám később bármit csináltunk, semmi sem sikerült”.

„Tudomásul kell venni, hogy kiegyensúlyozottabb lett a bajnokság, és kevesebb az előre lefutott meccs” – tette hozzá a bajnokcsapat mestere, aki a folytatásban már a Fenerbahce elleni Bajnokok Ligája selejtezővel foglalkozott.

Garami elmondta: már megkapta a Sahtar Doneck elleni felkészülési mérkőzésének felvételét, mint ahogy az MTK is elküldte a magyar bajnokról a video-összeállítást a szerdai ellenfélnek.

A megérkezett felvételnek azonban keserű tanulsága van.

„Keresve sem találni közöttük gyenge játékost” – mondta Garami.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik