Atlétika: visszavonult a 34-szeres magyar bajnok Kazi Tamás

Vágólapra másolva!
2021.09.14. 16:26
null
Kazi Tamás befejezte (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Bejelentette visszavonulását Kazi Tamás. Az utóbbi években a Ferencváros színeiben versenyző atléta 36 esztendősen döntött a visszavonulás mellett.

A Baján született sportoló karrierjét 34 magyar bajnoki cím színesíti, pályafutása csúcsán kvalifikált a londoni olimpiára 800 méteres síkfutásban, egy évvel később Rietiben 800 méteren, 2014-ben Ostravában 1000 méteren állított fel új magyar rekordot.

„Az utam végére értem! Biztosan lehetett volna jobban is csinálni, magasabbra jutni, de amit becsületes munkával és szorgalommal el lehet érni, az ennyire volt elég. Büszke vagyok rá, hogy két dolog sosem változott, nem adtam fel és mindig küzdöttem, akkor is, amikor már magam is tudtam, hogy teljesen mindegy. Köszönök mindent, ez volt az utolsó kör!” – posztolta Facebook-oldalán a búcsúzó Kazi Tamás.

A középtávfutó atléta utolsó versenye az előző hétvégén tartott csapatbajnoki döntő volt, ahol a 4x400 méteres váltó utolsó tagjaként, nagy hajrával elsőként ért célba, ezzel mind a számot, mind a csapatbajnoki címet megnyerte az FTC-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik