Vidics marad a „vörös ördögöknél”

Vágólapra másolva!
2010.07.23. 19:45
null
Vidics a jövőben is a Manchester Unitedet erősíti (fotó: Action Images)
A Manchester United vezetői megegyeztek a klub szerb válogatott védőjével, Nemanja Vidiccsel szerződésének meghosszabbításáról. Ezt David Gill ügyvezető igazgató jelentette be az angol klub televíziójának.

„Rengeteg találgatás jelent meg Nemanja jövőjével kapcsolatban, de a média sok mindent elferdített, és sok hamis információ jelent meg róla, amelyek nem az ő környezetéből származtak.”

„Az elmúlt szezon végén leültünk Nemanjával és a tanácsadóival, és megkezdtük a tárgyalásokat, amelyek a vb alatt megszakadtak, de Szerbia kiesése után folytatódtak, és nagy örömmel jelenthetem be, hogy megegyeztünk a játékossal szerződése hosszú távú meghosszabbításáról” – mondta David Gill.

Az ügyvezető igazgató szavaival egyben azokat az értesüléseket is cáfolta, amelyek szerint Vidics az elmúlt hónapokban már nem érezte jól magát a „vörös ördögöknél” és a Real Madridnál szerette volna folytatni pályafutását.

A hosszabbításról szóló szerződést még nem írták alá, jelenleg Vidics ügyvédjei ellenőrzik a szövegezést, de David Gill szerint augusztus elején mindkét részről szignálhatják az új kontraktust, amelynek időtartamáról a klubvezető nem beszélt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik