Videó: kirúgták a menedzsert, a szurkolók meghívták inni

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.12. 16:40
null
Daniel Stendel népszerű figura Barnsleyban (Fotó: AFP)
Nem megy túl jól mostanában a korábban a Premier League-ben is szereplő Barnsley sora. A jelenleg a másodosztályban küzdő csapat egyelőre csak szenved, 11 mérkőzés után az utolsó előtti, 23. helyen áll egyetlen győzelemmel. A héten annak ellenére menesztették Daniel Stendel menedzsert, hogy sokat köszönhetett neki a csapat, és a szurkolók is szerették. A rajongók ennek megfelelően úgy döntöttek, ünneplésben részesítik a korábban a Hannovert irányító német szakembert.

A szurkolók egy nappal a menesztése után meghívták Stendelt egy belvárosi szórakozóhelyre, hogy legurítsanak néhány italt a közös visszaemlékezés mellett. A 45 éves tréner el is fogadta a meghívást, és asszisztensével, Chris Sternnel együtt megjelent a bárban – írja a Barnsley Chronicle.

Stendel rendkívül népszerű figura a városban, a vezetőség éles kritikát kapott a menesztése után. 2018 júniusában nevezték ki a csapat élére, ő vezette vissza a gárdát a másodosztályba az elmúlt idényben – mellesleg már akkor is közösen ünnepelt a szurkolókkal.

Footy Accumulators on Twitter

After being sacked by Barnsley, manager Daniel Stendel went to the pub and downed some farewell tequila shots with fans You love to see it [Via @_rosabroom] https://t.co/xvGJt9cLHD


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik