PL: letolt nadrággal mutogatta magát egy bárban a Man. City hátvédje

L. M.L. M.
2023.03.08. 19:13
null
Kyle Walker a Newcastle United elleni mérkőzésen (Fotó: Getty Images)
A The Sun birtokába jutott felvételek szerint Kyle Walker, a Manchester City jobbhátvédje egy bárban letolta a gatyáját, és részegen két nőnek mutogatta magát vasárnap este.

 

A Manchester City 2–0-ra legyőzte a Newcastle Unitedet szombaton az angol Premier League-ben, a kékek jobbhátvédje, Kyle Walker vasárnap kissé túlzásba vitte az ünneplést. A The Sun beszámolója alapján az angol válogatott játékos már ittas állapotban érkezett meg egy bárba a barátaival és két nőismerősével. Miután elfogyasztott még pár italt, letolta a nadrágját a hölgyek előtt, majd beszélgetett velük, később az egyiküket meg is csókolta.

Az egyébként házas Walkert – akinek a felesége nem szerepel a biztonsági kamerás felvételeken – legrosszabb esetben börtönbüntetésre is ítélhetik, ugyanis egy 2003-as törvény alapján, aki szándékosan mutogatja a nemi szervét és ezzel ijedtséget okoz, az közszeméremsértést követ el.

A The Guardian megkereste a rendőrséget, amely annyit közölt, hogy tudnak az esetről, azonban a nyomozás még kezdeti szakaszban van. A Manchester City és Walker képviselői sem nyilatkoztak az ügyben.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek