PL: az angol válogatott támadó elismerte, fiatalkorúval szexelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.10. 15:31
Adam Johnson, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Sunderland 12-szeres angol válogatott futballistája elismerte a bíróságon, hogy egy 15 éves lánnyal került szexuális kapcsolatba, ezt pedig tiltják a szigetországi törvények.

Mint ismert, Adam Johnsont 2015 márciusában tartóztatták le, miután a rendőrség gyanúja szerint egy 15 éves lánnyal került szexuális kapcsolatba – ám nem sokkal később óvadék ellenében elengedték, és szabadlábon védekezhetett. Adam Johnsont 2015 márciusában tartóztatták le, miután a rendőrség gyanúja szerint egy 15 éves lánnyal került szexuális kapcsolatba – ám nem sokkal később óvadék ellenében elengedték, és szabadlábon védekezhetett.

Az első meghallgatásra még ugyanezen év augusztusában sor került volna, de azt végül elnapolták, és február tizedikére tűzték ki az új időpontot.

A szerdai bírósági meghallgatáson Johnson először tagadta az ellene felhozott vádakat, de az ügyvédjével való jogi tanácskozás után három vádpontból egyet elismert.

A hivatalos tárgyalás pénteken veszi kezdetét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik