PL: az MU és a Tottenham játékosa is megsérült

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.23. 13:26
null
Lukaku az Arsenal elleni meccs óta nem játszott (Fotó: AFP)
A Belga Labdarúgó-szövetség hivatalosan is megerősítette, hogy Romelu Lukaku a Ciprus elleni Eb-selejtezőt is kihagyja sérülés miatt.

 

A Manchester United támadója már az oroszok elleni 3–1-es sikerben sem játszott szerepet, legutóbb klubcsapatában, az Arsenaltól elszenvedett 2–0-s vereség alkalmával volt ott a pályán. A belga szövetség közleménye szerint lábsérüléssel küzdő játékos Ciprus ellen sem lesz bevethető, és erősen kérdéses, hogy felépül-e az MU következő bajnokijára, amit a Watford ellen játszik a gárda. Ole Gunnar Solskjaer így nehéz helyzetben találhatja magát a támadósor összeállítását illetően, ugyanis Alexis Sánchez továbbra is sérült, és Anthony Martial, illetve Marcus Rashford sem teljesen egészséges.

A Tottenham sem úszta meg rossz hír nélkül a válogatott szünet első etapját, Eric Dier a csehek elleni pénteki meccs (5–0) 13. percében szenvedett izomsérülést, s bár egy ideig még folytatta a játékot, nem sokkal később le kellett cserélni. A Spurs futballistája biztosan kihagyja a hétfői találkozót (Montenegró–Anglia), emellett kérdésessé vált a részvétele a Liverpool elleni rangadón.

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
2. FORDULÓ
, I-CSOPORT
VASÁRNAP

20.45: Ciprus–Belgium
A-CSOPORT
HÉTFŐ
20.45:
Montenegró–Anglia (Tv: Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik