MU: az 5. osztályú klub ifistái ellen állt ki a női csapat, ez lett a vége…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.28. 16:39
Mint arról májusban beszámoltunk, újjáalakult a Manchester United női labdarúgócsapata, amely a következő idényben az angol másodosztályban szerepel majd. A klub most a felkészülési időszakban az ötödosztályú Salford City ificsapata ellen állt ki edzőmeccsre. Nem lett szép vége.

A Manchester Unitedet rengeteg kritika érte, mert 2005 óta nem működtetett női csapatot, így a „vörös ördögök” 2018 májusában hivatalosan bejelentették, újjáalakul a női együttes.

A felkészülési időszakban több edzőmeccset is játszott a klub, amely most a Salford City ificsapata ellen lépett pályára.

Nem lett szép vége a meccsnek (Fotó: Twitter)
Nem lett szép vége a meccsnek (Fotó: Twitter)

A találkozót könnyű volt megszervezni, hiszen a Salford Cityt 2014-ben felvásárolta öt Manchester United-legenda, Phil Neville, Gary Neville, Nicky Butt, Paul Scholes és Ryan Giggs.

A klubnál úgy gondolták, az angol ötödosztályban szereplő együttes túl nagy falat lenne az MU női csapatának, így az ifisták ellen álltak ki a hölgyek.

A végeredmény azonban így sem lett szép, a tizenéves fiúk 9–0-ra legyőzték a Manchester United női együttesét.

Kilencet vágtak a lányoknak (Fotó: Twitter)
Kilencet vágtak a lányoknak (Fotó: Twitter)

A poszt alatt, melyen a meccs végeredménye volt látható, óriási kommentháború alakult ki, a Salford pedig néhány órával később törölte is a bejegyzést Twitterről, így hivatalos nyoma már nincs az interneten a találkozónak…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik