Arsenal: nagy fogás, a Barcától érkezett szakember – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.28. 15:43
null
Raul Sanllehi (balról a második) rövid időn belül az Arsenal második fontos szerzeménye (Fotó: arsenal.com)
A Premier League-ben szereplő Arsenal hivatalos oldalán jelentette be, hogy a Barcelonánál többek között Neymar, Luis Suárez, Ivan Rakitic és korábban Alexis Sánchez szerződtetését is nyélbe ütő Raul Sanllehi a londoni klubnál folytatja karrierjét.

 

Sanllehi 14 évet töltött sportigazgatóként a katalánoknál, az Arsenalnál – amelyhez februárban csatlakozik – a játékosok szerződtetésénél lévő tárgyalásokban lesz fontos szerepe, emellett Arsene Wenger menedzserrel, Ivan Gazidis vezérigazgatóval és a szerződéseket menedzselő Huss Fahmyval fog együtt dolgozni.

„Az elmúlt három esztendőben a legkiválóbb szakemberekkel bővítettük a szakmai stábunkat. Raul kinevezése a következő fontos lépés az infrastruktúra fejlesztésében, hogy új szintre léphessen a klub. Kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik szerte a világban, és közvetlenül vett részt a labdarúgás elmúlt éveinek legnagyobb átigazolásaiból néhányban. Bízunk benne, hogy szakértelmét az Arsenalnál is kamatoztatni tudja” – mondta Gazidis.

A 48 esztendős szakember rövid időn belül az Arsenal második nagy fogása, egy héttel korábban a Borussia Dortmund játékosmegfigyelője, Sven Mislintat írt alá a londoni klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik