NBA: Allen Rosco 28 percet játszott a Lakersben

KEZDŐ5.HU KEZDŐ5.HUKEZDŐ5.HU KEZDŐ5.HU
Vágólapra másolva!
2019.07.04. 09:35
null
Allen Rosco hat pontot dobott a Sacramento Kings ellen (Fotó: Szabó Miklós)
Az első napon elszenvedett vereség után két győzelemmel zárta az NBA kis nyári ligáját, a California Classicot a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapata. A Sacramento Kings ellen a magyar válogatott Allen Rosco 28 percet töltött a pályán.

 

A második legtöbb percet töltötte parketten a magyar férfi kosárlabda-válogatott játékosa, Allen Rosco a Los Angeles Lakers legutóbbi felkészülési mérkőzésén.

A csapat az első játéknapon elszenvedett vereség után két győzelemmel zárt, legutóbbi mérkőzésén a Sacramento Kingst győzte le 99–97-re. Allen Rosco, a magyar válogatott játékosa ismét a kezdőcsapatban kapott helyet, és szűk 28 percet a pályán töltött, nála csak a 25 pontot szóró irányító, Jordan Howard kapott több időt.

Allen hat pontot dobott (1/4 mezőnyből, 0/2 tripla, 4/8 büntető), leszedett négy lepattanót, kiosztott három gólpasszt, védekezésben pedig két blokkal vétette észre magát – összességében a három nap alatt lejátszott három mérkőzésen 7.3 pontot, 3.3 lepattanót, 1.3 gólpasszt és kereken 1 blokkot átlagolt úgy, hogy elsőre még kevesebb mint 20 percet játszott csereként, a következő kettőn.

Az előzetes hírek szerint Allen a Summer League-re már nem megy a csapattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik