Tenisz: „Bízom benne, hogy visszatérhetek Budapestre!”

GYŐRI FERENCGYŐRI FERENC
Vágólapra másolva!
2017.04.30. 18:09
Mint beszámoltunk róla, a budapesti ATP-torna döntőjében az első kiemelt francia Lucas Pouille 6:3, 6:1-re legyőzte a brit Aljaz Bedene-t. A mérkőzést követően a két játékos értékelte a történteket.

„Kicsit csalódott vagyok, mert volt némi gond délelőtt az ujjaimmal – mondta Aljaz Bedene, aki egy kissé izgatott is volt a pódiumon állva. – Nem volt túl kényelmes így játszani, ez csökkentette az esélyeimet, meg az is, hogy Lucas remek teniszt mutatott be, nem tudtam az ő szintjén teljesíteni, megérdemelte ezt a sikert. Örülök, hogy Budapesten szerepelhettem, remélem, jövő évben is jöhetek.”Aljaz Bedene, aki egy kissé izgatott is volt a pódiumon állva. – Nem volt túl kényelmes így játszani, ez csökkentette az esélyeimet, meg az is, hogy Lucas remek teniszt mutatott be, nem tudtam az ő szintjén teljesíteni, megérdemelte ezt a sikert. Örülök, hogy Budapesten szerepelhettem, remélem, jövő évben is jöhetek.”

„Nagyon büszke vagyok, hihetetlenül jól megy a tenisz mostanában – csattant ki az örömtől a budapesti torna nyertese, Lucas Pouille. – Mindig jó érzés tornagyőzelemmel zárni egy hetet. Szerencsére ez már a salakos szezon második hetében megtörtént, egy nagyszerű monte-carlói verseny után! Nincs megállás, a jövő héten irány Isztambul! Remélem, a Roland Garros után ott lehetek a top tízben, és azért hajtok, hogy év végén elindulhassak a londoni világbajnokságon. A legfontosabb, hogy Madridban, Rómában és a Garroson is ilyen jól játsszak, hasonló felfogásban. Aljaznak sok sikert kívánok a továbbiakban, honfitársaimnak köszönöm a szurkolást, bízom benne, hogy visszatérhetek Budapestre! Akár turistaként is, mert nem volt lehetőségem túl sokat megnézni ebből a lenyűgöző városból. A torna szervezése kiemelkedő volt, megkönnyítették a játékosok életét, fantasztikus napokat tölthettem itt.”

ATP 250-ES TORNA, BUDAPEST (482 060 euró, salak)
DÖNTŐ

Pouille (francia, 1.)–Bedene (brit) 6:3, 6:1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik