Serena Williams kutyakaját evett, megbánta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.12. 21:42
null
Abban a pillanatban jó ötletnek tűnt…
Serena Williams valószínűleg egy életre megtanulta, hogy a kutyaeledelt azért nevezik kutyaeledelnek, mert kutyáknak való.


Serena Williams csütörtökön 7:6, 6:1-re nyert a római salakpályás teniszverseny nyolcaddöntőjében honfitársa, Christina McHale ellen, pedig előző este még nagyon cudarul érezte magát. Erről pedig csak önmaga tehetett.

Római szállodájában ugyanis megkóstolta a kedvencének rendelt kutyakaját. Erről aztán a Snapchaten számolt be több videóban.

Serena a rizsből és lazacból álló kutyamenüt rendelte meg Chip nevű négylábújának, és az étek olyan jól nézett ki, hogy úgy döntött, megízleli.

„Mielőtt elítélnétek, nézzétek meg. Lazac és rizs, összekeverve, igaz? Úgy voltam vele, kipróbálom, hiszen jól néz ki. Szóval ettem egy kanállal. Nem hinném, hogy emberi fogyasztásra alkalmas. Ezt rá kellett volna írniuk! Nagyon rosszul vagyok. Csak egy kanállal ettem belőle...” – mesélte el gasztronómiai melléfogásának történetét az amerikai világelső, akinek másnap már szerencsére kutyabaja sem volt.

„Az életben nem én vagyok a legkomolyabb ember. A pályán az vagyok, de azon kívül nincs egy komoly porcikám sem” – vallott magáról a McHale elleni győzelme után Serena.

Elhisszük neki.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik