Körözött bűnöző életét mentette meg a Giants játékosa

Vágólapra másolva!
2012.11.26. 19:56
null
Martellus Bennett mindig a szakmát tartja szem előtt (Fotó: Action Images)
Martellus Bennett egy kb 5 méteres elkapással lett a hétvége hőse. Pedig már vége volt a meccsnek, és nem is labda „szállt" felé.

Martellus Bennett, a New York Giants tight endje 3 elkapásból elért 44 yarddal járult hozzá csapat fölényes, 38–10-es győzelméhez a Green Bay Packers ellenében. Már véget ért a mérkőzés, a játékosok sorra bevonultak az öltözőbe, és, ahogy azt ilyenkor szokták, a játékos ki(be)járónál megálltak aláírást osztogatni és beszélgetni az ott ülő rajongókkal. Ekkor történt a csodás eset: egy férfi átbukott a korláton, és mintegy 15 láb (kb. 5 méter) magasból a földre zuhant volna – ha Bennett el nem kapja.

A New York-i Pókember (Fotó: Yahoo)
A New York-i Pókember (Fotó: Yahoo)

„Azt csináltam most is, mint máskor a meccsek után: sétáltam be az öltözőbe és közben csevegtem a szurkolóinkkal – idézi a Yahoo Sports az elkapót. – Normális esetben, ha egy nagy tárgy zuhan az ember felé, akkor egy lépést inkább hátra lép.

Én azonban most oda álltam zuhanó fickó alá, és elkaptam. Talán megmentettem az életét. Mindenestre abban a pillanatban előtört a bennem rejlő szuperhős" – vette viccesre a figurát Bennett.

„Rendszerint nindzsa vagyok, de most Pókember lettem: a pókérzékem azt súgta, az a fickó le fog onnan esni, úgyhogy megmenthettem az életét."

A pillanat hősének nemes ajánlatot tett a megmentett, ő azonban – igazi szuperhőshöz méltóan – kevéssel is beéri: „Felajánlotta az első szülött lányát, vagy akármit, de mondtam neki, hogy megelégszem egy szendviccsel is."

Erre azonban még várnia kell egy darabig a New York-i Pókembernek: a szerencsés túlélőt ugyanis azonnal őrizetbe vette a rendőrség, miután kiderült, hogy körözés alatt áll. Gyakorlatilag azonnal meg is kezdte börtönbüntetése letöltését. Vajon ezek után is áll még a Bennettnek tett ajánlat...?

Az elkapó spártai tömörséggel kommentálta, hogy várnia kell a szendvicsre: „Hát, ez szívás."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik