Real Madrid: volt az a pénz – Modricot sikerült maradásra bírni

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2018.08.11. 11:24
null
Luka Modric meggondolta magát, marad a Real Madridnál (fotó: AFP)
Egybehangzó lapértesülések szerint Luka Modric csakugyan távozni akart, a Real Madrid azonban felemelte a fizetését, így végül nem szerződik az olasz Interhez.

 

Luka Modric csütörtökön a világbajnokságot követő hosszabb szabadsága után ismét edzésbe állt a Real Madridnál. Noha ennek önmagában nem sok hírértéke lenne, csakhogy az elmúlt napok pletykái alapján az Internazionale szerette volna megszerezni a 32 éves horvát középpályást, és egybehangzó lapértesülések szerint ő is hajlott a távozásra.

Márpedig Cristiano Ronaldo és Zinédine Zidane edző távozása után jelentős érvágás lett volna a királyiaknak, ha a fedezet is veszi a kalapját, éppen ezért nem is voltak hajlandóak engedni a 750 millió eurós kivásárlási árából. Ám sejteni lehetett, hogy ez önmagában kevés lesz. A milánóiak négy évre szerződtették volna, és szezononként 10 millió eurós fizetéssel csábították – ez túl a harmincon még akkor sem rossz ajánlat, ha a négy idényből az utolsó egy-kettőt a szintén a Szuning Holdings érdekeltségébe tartozó kínai Csiangszu Szuningnál töltött volna.

Pénteken aztán az ügynökei tárgyalóasztalhoz ültek Florentino Pérez klubelnökkel, és a lapok szerint eldőlt, hogy a vb-ezüstérmes futballista marad a madridiaknál. A Marca információja szerint a jelenlegi 6.5 millió eurós éves fizetését körülbelül 10 millióra növelik, ezzel ugyanannyit keres majd, mint Sergio Ramos. Ennél többet, mintegy 11 milliót csak Gareth Bale kap a csapatban, vagyis Luka Modric immár anyagilag is a csapat egyik leginkább megbecsült tagja lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik