Real: Asensio is távozik, hamarosan aláírhat a PSG-hez – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.06.01. 18:18
null
(Fotó: Getty Images)
Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano a hivatalos Twitter-oldalán számolt be arról, hogy Marco Asensio hamarosan a Paris Saint-Germain játékosa lehet.

 

Habár sokáig a szerződéshosszabbítás lehetősége volt a legvalószínűbb opció, nagyon úgy néz ki, hogy a Real Madrid háromszoros Bajnokok Ligája-győztes szélsője, Marco Asensio elhagyja a spanyol fővárost. A támadó távozásának okaként a Relevo a kevés játéklehetőséget említi.

A 27 éves futballista iránt a Premier League-ben szereplő Aston Villa is érdeklődött, de Fabrizio Romano szerint hamarosan a PSG-hez írhat alá.

„A Paris Saint-Germain hosszú távú szerződést kötne Marco Asensióval, a tárgyalások jól haladnak a klub és a játékos ügynöke, Jorge Mendes között. Az Aston Villa is megkereste a futballistát, akinek a válaszára várnak Birminghamben” – olvasható az olasz újságíró hivatalos Twitter-oldalán.

Rövid időn belül két támadóját is elveszítheti a Real Madrid – Karim Benzema állítólag már mindenben meg is egyezett a szaúdi al-Ittihaddal, a hivatalos bejelentés csütörtök (ma) este megtörténhet.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik