La Liga: a Barcelona és a Real Madrid játékosai ismét az edzőközpontban – fotók

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.06. 15:10
Elhagyhatták szerdán a házi karantént a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő klubok játékosai, akik szerdán csaknem két hónap szünet után térhettek vissza csapatuk edzőközpontjába, ahol a koronavírustesztet is elvégzik rajtuk.

A La Ligában szereplő egyesületek többsége arról számolt be, hogy a szerdai programban általános orvosi vizsgálat szerepel, valamint az edzőkön és a szakmai stáb fontosabb tagjain is elvégzik a koronavírustesztet. A címvédő FC Barcelona, illetve a Real Madrid legtöbb játékosa szintén elmehetett csapatának edzőközpontjába. A címvédő FC Barcelona, illetve a Real Madrid legtöbb játékosa szintén elmehetett csapatának edzőközpontjába.

Real Madrid CF on Twitter

Los jugadores y cuerpo técnico del Real Madrid ya han dado el primer paso para la vuelta a la actividad. Desde primera hora de la mañana los jugadores han llegado a Valdebebas para pasar las pruebas del coronavirus, en 48 tendrán los resultados. #RealMadridGO #HalaMadrid



Azt még nem lehet tudni, hogy a tréningeket mikor kezdhetik újra az együttesek, de a liga vezetése a folytatásra négy szakaszból álló tervet készített, és ebben az szerepelt, hogy a jövő héten – az adott tartományban lévő járványhelyzettől függően – az edzőközpontok már kinyithatnak.

A spanyol élvonal küzdelmei a járvány miatt március 12-én álltak le. A 38 fordulóból 27-et bonyolítottak le, a folytatást június elejére tervezik.

Spanyolországban eddig több mint 220 ezer megbetegedést és 26 ezer halálos áldozatot regisztráltak a koronavírus-járvány következtében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik