Olaszország: Pirlo megérdemelné az Aranylabdát - Albertini

Vágólapra másolva!
2013.11.12. 14:43
Az olasz labdarúgó-válogatottal világbajnoki és Európa-bajnoki ezüstérmes Demetrio Albertini szerint Andrea Pirlo megérdemelné a FIFA-Aranylabdát.

Pirlo 34 évesen is meghatározó tagja a Juventusnak és az olasz nemzeti csapatnak, s azon 23 játékos között található, akik közül kikerül az idei Aranylabda-szavazás győztese. Nagy pénzben nem fogadnánk arra, hogy ő lesz a befutó, ám Albertini szerint korábbi csapattársa rászolgált egy ilyen elismerésre.

„Franco Baresi, Paolo Maldini és Francesco Totti is megérdemelte volna az Aranylabdát – méltatott néhány idősebb olasz kiválóságot Albertini, majd rátért Pirlóra, akivel a 2001–2002-es idényben csapattársak voltak a Milanban. – Andrea kivételes tehetsége az olasz futballnak. Pályafutása kezdetétől figyeltem a fejlődését. Tudja, milyen nagyra tartom őt, és ez már akkor is így volt, amikor még nem volt ilyen jegyzett játékos.” azon 23 játékos között található, akik közül kikerül az idei Aranylabda-szavazás győztese. Nagy pénzben nem fogadnánk arra, hogy ő lesz a befutó, ám Albertini szerint korábbi csapattársa rászolgált egy ilyen elismerésre.

„Franco Baresi, Paolo Maldini és Francesco Totti is megérdemelte volna az Aranylabdát – méltatott néhány idősebb olasz kiválóságot Albertini, majd rátért Pirlóra, akivel a 2001–2002-es idényben csapattársak voltak a Milanban. – Andrea kivételes tehetsége az olasz futballnak. Pályafutása kezdetétől figyeltem a fejlődését. Tudja, milyen nagyra tartom őt, és ez már akkor is így volt, amikor még nem volt ilyen jegyzett játékos.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik